מגהדג'ט
חדשות
מחשבים וסלולר
לעמוד קודם

תלונות ברשת: תקלות במצלמה של אייפון 14

29/09/2022
זמן קריאה: 1.5 דק'

הרשת גועשת בימים האחרונים בשל דיווחים מרובים על תקלה בשימוש במצלמת אייפון 14 תוך שימוש ביישומי צד שלישי פופולריים, למשל טיק טוק, סנאפצ'ט ואינסטגרם. המשתמשים מדווחים כי אינם מסוגלים לצלם תמונות באמצעות האפליקציות, וחווים רעידות, צילום מלווה ברעשים ועוד.

באתר Reddit ובטוויטר אפשר להבחין בתלונות רבות. כך למשל מסביר אחד המשתמשים: "המצלמה שלי רועדת ללא שליטה בכל פעם שאני פותח Snapchat או משתמש במצלמה לאינסטגרם. עם זאת אני לא נתקל בבעיות כאשר אני משתמש באפליקציית המצלמה הרגילה." משתמש אחר של אייפון 14 פרו אומר: "אספתי אתמול את האייפון 14 פרו החדש שלי, וכשאני מנסה להשתמש במצלמה אני חווה לסירוגין רעידות מצלמה בסנאפצ'ט."

נכון לעכשיו, נראה כי בעיה זו משפיעה רק על מצלמת iPhone 14 Pro כאשר היא נמצאת בשימוש באפליקציות צד שלישי, ולא בשימוש במצלמה באופן רגיל. המשמעות היא כי ככל הנראה לא מדובר בבעיית חומרה. מכיוון שבעיית רעידות/רעש של מצלמת אייפון 14 פרו משפיעה רק על המצלמה באפליקציות של צד שלישי, זה כמעט בוודאות באג בתוכנה.

סביר להניח שהאפליקציות של צד שלישי אלה לא היו מוכנות לשינויים במצלמת iPhone 14 Pro. זה עשוי להיות בפרט משהו שקשור לייצוב תמונה אופטי. נכון לעכשיו, אין תיקון לבעיה זו. האפליקציות המושפעות, כגון אינסטגרם, Snapchat ו-TikTok, יצטרכו ככל הנראה להפיץ עדכונים לאפליקציות כדי לפתור את הבעיה.

 

לדוגמה שפורסמה בטוויטר לחץ כאן

 


מקור: 9to5mac.com

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן