מגהדג'ט
ניוזלטר מגהדג'ט
מגהדג'ט גיליון 258
לעמוד קודם

רמקול שמתחבר לתושבת של וו גרירה

18/05/2025
זמן קריאה: 0.5 דק'

המכשיר הייחודי של חברת היצ'בום (Hitchboom) מאפשר לחוות הנאה מחדש: רמקול אלחוטי עם חיבור באמצעות טכנולוגיית בלוטות' מתחבר פיזית לרכב. הוא נכנס בקלות לתושבת הגרירה של הרכב והופך אותו מיד לבמת קול ניידת - מושלם לאירועי שטח, לאתרי קמפינג, לאתרי עבודה ולמפגשים בגינה.

התקנה מהירה על וו הגרירה מבטלת כל צורך בשולחנות או מעמדים - מחברים ישירות למכונית, ויוצאים לדרך. צליל חד וברור עם תדרים נמוכים (בס) מלאים מותאם במיוחד לסביבה חיצונית. הרמקול עמיד ואטום למים ואבק. הוא מתמודד עם תנאי שטח מאתגרים בהצלחה רבה.

סוללה מובנית מספיקה ל-12 שעות, לפיכך המכשיר מנגן ללא הפסקה מזריחה ועד שקיעה. מבחינת התחברות, הוא תואם לכל המכשירים החכמים ולמערכות ההפעלה הפופולריות.

בין שאתם נמצאים בשטח ובין שאתם שוהים בחוף או ליד הגריל, הרמקול הייחודי של היצ'בום מספק צליל עוצמתי ואיכותי שילווה אתכם לכל מקום.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן