מגהמה - ציי רכב
חדשות
חדשות מקומיות
לעמוד קודם

שרון קדמי יהיה מנכ"ל רשות שדות התעופה

19/11/2024
זמן קריאה: 0.5 דק'

הממשלה אישרה את המלצת שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב, למנות את שרון קדמי לתפקיד מנכ"ל רשות שדות התעופה (רש"ת). המינויו אושר לאחר שהוועדה לבדיקת מינויים לפי חוק החברות הממשלתיות אישרה את המינוי של קדמי לתפקיד. שרון קדמי יחליף את אמנון כהן, ששימש ממלא מקום מנכ"ל רשות שדות התעופה בשנה וחצי האחרונות.

קדמי מילא מגוון תפקידים במגזר הפרטי והציבורי יותר מ-15 שנים. בין השאר שימש מנכ"ל משרד הכלכלה ומנכ"ל הסניף המקומי של חברת הרכבות הצרפתית אלסטום ישראל.

לקדמי תואר ראשון ביחסים בינלאומיים מהאוניברסיטה העברית ותואר שני מהמכללה למנהל בראשון לציון. הוא בוגר לימודי המשך במימון וחשבונאות בבית הספר למינהל עסקים של אוניברסיטת תל אביב.

השרה רגב: "מדינת ישראל מתמודדת עם אתגרי תעופה מורכבים תחת אילוצי המלחמה, ואין לי ספק כי שרון יוכל להתמודד עם אתגרים מורכבים אלו ואתגרים נוספים שעומדים בפתחה של רש"ת כגון מעברים יבשתיים ושדה תעופה משלים."

 

צילום: דוברות משרד התחבורה

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן