מגהמה - ציי רכב
כתבות
מגה משפט
כללי
לעמוד קודם

פרומט סחר תובעת את מוסך סגנון

12/04/2026
זמן קריאה: 1 דק'

חברת ש.א פרומט סחר ושירותים (1994) מאזור התעשייה ראש העין לשיווק ומכירה של מוצרי סיכה, רחיצה, שמנים ותוספים לרכב, הגישה לבימ"ש השלום בנתניה תביעה על סך 124,000 ש"ח נגד ברק איציק, בעליו של מוסך סגנון (איציק ומוטי) - מרכז שירות מיצובישי ברמת השרון.

בכתב התביעה שהוגש בהליך של סדר דין רגיל נאמר, כי המוסך, שהיה לקוח של התובעת, רכש ממנה מוצרים מגוונים, וכי בעליו חתם כערב על כתב התחייבות מוחלטת ובלתי מסויגת לפירעון מלוא חובות המוסך כלפיה.

לדברי התובעת, בשנות ההתקשרות בין הצדדים צבר המוסך חוב כלפיה בגין מוצרים ושירותים שסיפקה לו ולא שולמו במלואם. בשל צבירת החוב וכדי להסדיר את המשך ההתקשרות ואת פירעון החוב, חתמו הצדדים על הסכם נוסף שבמסגרתו הוסדרו תנאי התשלום והמשך אספקת המוצרים. ואולם על אף האמור לא עמד המוסך בהתחייבויותיו ולא שילם לתובעת במלואם ו/או במועדם את כל התשלומים בגין אספקת המוצרים, ולפי רישומי התובעת החוב כלפיה עומד על גובה סכום תביעתה. פניותיה לפירעון החוב זכו להתעלמות מוחלטת.

 

אילוסטרציה

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן