קולקציית כוסות ומאגים חורפית של סולתם
למותג כלי הבישול והאפייה סולתם קולקציה חורפית ומעוצבת של מאגים וכוסות המיועדת לשתייה חמה. הקולקציה משלבת נראות אלגנטית ונוחות שימוש, ובה מגוון רחב של גדלים ועיצובים המותאמים לכל סוגי המשקאות, מאספרסו קטן, דרך הקפה של הבוקר ועד כוס גדולה של תה רותח או שוקו מנחם.
המבחר הרב של הכוסות והמאגים, המיוצרים מזכוכית חסינת חום חזקה במיוחד בעלת דופן כפולה, מאפשר ליהנות מהמשקה החם זמן רב בזכות שמירה על טמפרטורת המשקה לאורך זמן. דופן הזכוכית הכפולה אינה מתחממת מבחוץ ומאפשרת אחיזה בטוחה ונוחה גם כשבכוס משקה רותח.
בקולקציה שלל עיצובים יוקרתיים עם ידית אחיזה או בלעדיה, ומגיעה במבחר גדלים, החל ב-80 מ"ל המיועדת לאספרסו וכלה ב-440 מ"ל לכוס משקה חורפית ענקית. כל הכוסות קלות לניקוי ידני ומתאימות לשטיפה במדיח כלים. זמין במארזים של זוגות, שלישיות, רביעיות או שישיות (בהתאם לדגם).
טווח מחירי המארזים: 34.5 עד 193.5 שקלים.
להשיג בסניפים ובחנות המקוונת.
מארז 4 כוסות זכוכית 290 מ"ל עם דופן כפולה וידית אחיזה, 139 שקלים. צילום: אסף אמברם
מארז 6 כוסות זכוכית 250 מ"ל עם דופן כפולה וידית אחיזה, 193.5 שקלים. צילום: אסף אמברם
מארז 6 כוסות זכוכית 350 מ"ל עם דופן כפולה, 163.5 שקלים,. צילום: אסף אמברם
מארז 6 כוסות זכוכית 440 מ"ל עם דופן כפולה, 193.5 שקלים. צילום: אסף אמברם
מארז זוגי של כוסות זכוכית 150 מ"ל עם דופן כפולה וידית אחיזה, 67.5 שקלים. צילום: אסף אמברם
מארז זוגי של כוסות זכוכית 324 מ"ל עם דופן כפולה וידית אחיזה, 69.5 שקלים. צילום: אסף אמברם
מארז זוגי של כוסות זכוכית 440 מ"ל עם דופן כפולה, 64.5 שקלים. צילום: אסף אמברם
מארז זוגי של כוסות זכוכית אספרסו עם דופן כפולה 80 מ"ל, 34.5 שקלים. צילום: אסף אמברם