מגה אקסקלוסיב
חדשות
מגה קולינריה
לעמוד קודם

תפריט ערב קיצי בימי ה' בפודטראק אלקע בר

22/08/2023
זמן קריאה: 1.5 דק'

תיירות עין זיוון שנהפכה למוקד קולינרי עשיר, מזמינה לתפריט קיץ חדש שמוגש בימי חמישי בערב באלקע בר - פודטראק ובר אוכל מקומי בניצוחו של השף דור אלקלעי.

אלקע בר נפתח לאחרונה במצפה קוניטרה ושמו יצא למרחוק. כעת מרחיב השף אלקלעי את שעות הפעילות ויגיש תפריט ערב בימי חמישי לצד יינות מיקבי הגולן, בירה מקומית מהחבית וקוקטיילים קיציים. אפשר להסב בשולחנות הפזורים לצד הפודטראק או בבר עץ רחב ידיים, שניהם פונים אל הנוף, וליהנות מטמפרטורות נעימות של צפון רמת הגולן בשעות השקיעה והערב, אל מול נוף עמק הבוסתנים ומטעי התפוח והדובדבן שבעמק קוניטרה.

בין המנות שמוגשות בערבי חמישי:

סלט קצבים - שייטל צרוב, מיקס חסות, עלי ווסאבי, עגבניות שרי, בצל מוחמץ, ויניגרט, שום קונפי, וקרוטונים.

ברוסקטה פורל קונפי - לחם מחמצת, קפונטה, בצל ירוק, פיסטוק ודבש חריף.

טורטליני דלעת ערמונים וריקוטה - חמאה חומה, מרווה וצ'יפס קייל.

פולנטה מטוגנת - קרם פרמז'ן, פרחי כרובית ומלח עגבניות

השף דור אלקלעי החל את דרכו הקולינרית לפני כעשור במסעדות שף מובילות בתל אביב, ובין השאר התמחה בבשר. היה לו חלום לפתוח בית לאוכל עם דודו יורם יוסף ז"ל שהתגורר בקיבוץ עין זיוון. לאחר מות יורם הדוד החליטו בני משפחת אלקלעי להגשים את החלום, ויחדיו הקימו את אלקע בר, שבו מציע השף אלקלעי מנות המבוססות על גידולים חקלאיים וחומרי גלם מקומיים בטרואר המיוחד של הגולן.

שעות פתיחה אלקע בר: שלישי-חמישי: 10:00 עד 16:00, שישי-שבת: 09:00 עד 16:00. חמישי ערב: 17:30 עד 22:00.

לפרטים: אלקע בר', טל'054-4735990

עוד בתיירות עין זיוון: שוק איכרים בימי שישי, יקב פלטר ויקב בהט (כשר) שבו פיצריה ו-BURGER, מאפיית מטרלו, מפעל השוקולד דה קרינה, החומוסייה, חוות שדה לבנדר, פודטראק דה קוואליטה, פרימורדיה - חווה לגידול לפטריות, מרכז טבע טנא - תנועה, ריטריטים ועוד.

למידע על כל אתרי תיירות קיבוץ עין זיוון: 073-7599793 www.enzivan.co.il

 

טורטליני דלעת ערמונים וריקוטה. צילום: עיליי בקר

צילום: עיליי בקר

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן