מגה בנג
חדשות
חדשות מהעולם
לעמוד קודם

Smiths Detection: נמכר סורק ה־CT ה־2,000

21/04/2026
זמן קריאה: 1 דק'

Smiths Detection, חברה גלובלית ומובילה לזיהוי איומים ופתרונות בידוק, הכריזה על מכירת היחידה ה־2000 של HI-SCAN 6040 CTiX, סורק רנטגן תלת־ממדי מוביל בתחום עם הדמיית טופוגרפיה מחושבת בתלת־ממד וברזולוציה גבוהה ויכולות חכמות לזיהוי אוטומטי ומונע AI.

HI-SCAN 6040 CTiX מותקן ביותר מ־100 שדות תעופה ברחבי אירופה, אסיה־פסיפיק, המזרח התיכון ואמריקה. הניסיון התפעולי באזורים אלו העלה יתרונות עקביים לשדות תעופה ונוסעים כאחד. מספר קטן יותר של התראות שווא פירושו בידוק אמין ומהיר יותר, והטכנולוגיה ממשיכה להתעדכן בהתאם לשינויים בפרופילי האיום, תוך חיזוק הגמישות האבטחתית לאורך זמן. באתרים מתאימים, נוסעים אינם נדרשים להוציא מחשבים ניידים או נוזלים מהתיקים. מדובר בשינוי קטן עם השפעה ממשית על העומס בנקודות הבידוק.

מאט קלארק, סגן נשיא מסחרי ב־Smiths Detection, אמר: "מכירת היחידה ה־2000 של HI-SCAN 6040 CTiX מהווה חיזוק ממשי לאמון שיש לשדות תעופה ברחבי העולם ב־Smiths Detection. הטכנולוגיה שלנו מסייעת לשפר את תנועת הנוסעים בשדות התעופה, מחזקת את תוצאת בדיקת האבטחה וצופה מראש איומים מתפתחים באמצעות פתרונות בידוק חכמים ומאופשרי בינה מלאכותית. נקודת ציון מלהיבה זו מחזקת את המורשת ההנדסית של Smiths Detection, את ההשקעה המתמשכת בחדשנות ואת מחויבות החברה לשיפור חווית הנוסעים."

אלפי מערכות HI-SCAN 6040 CTiX כבר מותקנות ברחבי העולם, והמוצר נהפך לרף הגלובלי לבידוק אבטחה בעולם התעופה. מדובר בביצועים, באמינות וביכולת שדרוג שכבר הוכיחו את עצמם ואשר בזכותם הסורק נהפך למוצר הנבחר על ידי שדות תעופה המעוניינים לשפר את האבטחה תוך אספקה של חוויית הנוסע הטובה מסוגה. HI-SCAN 6040 CTiX מגובה בהכשרה מובילה בענף ובתוכנית שירות לאחר מכירה. המוצר תוכנן לעמידה בדרישות הנוכחיות של שדות תעופה ולהתאמה לדרישות עתידיות.

Smiths Detection תציג את HI-SCAN 6040 CTiX בתערוכת Passenger Terminal הקרובה. מבקרים יוכלו לצפות בהדגמה חיה של המערכת בפעולה ולגלות כיצד טכנולוגיית הסריקה התלת־ממדית מחוללת שינוי בביצועי נקודות הבידוק וכיצד היא משפרת את תוצאות האבטחה ברחבי העולם.

 

אילוסטרציה

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן