מגה ולו
חדשות
אופניים חשמליים
לעמוד קודם

ריזה אנד מולר משיק דגמים חדשים

16/07/2024
זמן קריאה: 1 דק'

מותג האופניים החשמליים ריזה אנד מולר (Riese & Muller) משיק שני דגמים חדשים שיצוידו במערכת ההינע החדשה המשולבת של חברת פיניון (Pinion MGU). החברה השיקה מערכת הינע מקורית שמשלבת מנוע חשמלי אמצעי ותיבת הילוכים. מלבד ההשקה של אבזור טכני חדש, פיניון הכריזה כי לקוחות החברה יוכלו ליהנות מהעברת הילוכים אוטומטית. למעשה, דגמי האופניים הראשונים שיציעו את החוויה לרוכבים הם הדגמים החדשים של ריזה אנד מולר.

המותג הגרמני הציג את האופניים החשמליים דלייט 5 (Delite 5) והומאז' 5 (Homage 5) בתערוכת התעשייה הגדולה שהתקיימה לפני זמן קצר. למעשה מדובר בגרסאות חדשות של אופניים אורבניים יוקרתיים. הדגמים הסטנדרטיים עדיין יהיו זמינים לרכישה, אך עם מערכת הינע מבית בוש (Bosch) כסטנדרט.

השינויים הטכניים והוויזואליים נראים קודם כל במבנה הגיאומטרי המחודש של האופניים. החלק האחורי של השלדה מורם, והדגמים החדשים קיבלו תומכות שרשרת וצירים מרכזיים קצרים יותר. מבנה כזה מצריך פחות מאמץ תחזוקה. גם זוויות ישיבה שונו, למען איזון משופר ושליטה טובה יותר בחלק הקדמי של האופניים.

עדיין אין רשימה מלאה של נתונים ואביזרים טכניים, אך כמה דברים חשובים ידועים כבר בשלב זה. האופניים ייבנו על בסיס מתלה של היצרן פוקס עם מזלגות קדמיים מקוריים עם מהלך מתלה של 120 מ"מ. בצד האחורי, המתלה מתחבר לבלם הזעזועים פלוט ריתם (Float Rhythm).

האופניים החדשים יהיו זמינים בשתי גרסאות עיקריות. לגרסה המסיבית (GX) צמיגים גדולים שמותאמים בעיקר לרכיבות שטח. בין התוספות האחרות: מנעול שרשרת בתיק שלדה מקורי וממותג ומגני בוץ מאלומיניום שיהיו זמינים בכל הדגמים החדשים.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן