מגה ולו
חדשות
חדשות מהעולם
לעמוד קודם

שירות מנויים לאופני וולט

21/08/2023
זמן קריאה: 0.5 דק'

מותג האופניים החשמליים וולט (Volt) הכריז על שירות מנויים חדש ללקוחות ולמשתמשים. השירות יהיה זמין בשיתוף פעולה עם מערכת השכרת האופניים בלייק (Blike). החזקת אופניים חשמליים כרוכה בהוצאות תחזוקה רבות, לכן רבים מעדיפים להשכיר אופניים באופן זמני. המנוי החדש של וולט ובלייק מתחיל ב-89 פאונד לחודש (כ-440 ₪). בסכום זה המשתמש יכול לקבל אופניים חשמליים אורבניים וולט קנסינגטון (Volt Kensington). גם דגמים אחרים של היצרן הבריטי זמינים.

התשלום החודשי כולל ביטוח והתחייבות לשירות תחזוקה מצד בלייק. אפשר להשתמש באופניים לצרכים אישיים וככלי רכיבה עסקי. תוכנית המנוי תקפה ל-36 חודשים, ובסופה הרוכב יכול לרכוש את האופניים. מייסד וולט, ג'יימס מטקלף (James Metcalfe), התייחס להכרזה: "בוולט שואפים לעניין כמה שיותר אנשים ולגרום להם להצטרף למהפכה החשמלית בתוך העיר."

זו לא הפעם הראשונה שאופני וולט משתפים פעולה עם שירותי תחבורה עירוניים. בשנה האחרונה סיפקה החברה אופניים חשמליים לשליחים של שירות המשלוחים דליברו (Deliveroo).

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן