מגה לוגיסטיקה
חדשות
חדשות מיכשור
לעמוד קודם

פאן : יישומי ארנק דיגיטלי ב-Odsy Network

09/11/2022
זמן קריאה: 3 דק'

פאן (Fun), חברת פיתוח יישומים מבוססי בלוקצ'יין הממנפים טכנולוגיית ארנק דינמי ומבוזרת (dWallet), הודיעה על גיוס של 3.9 מיליון דולר בסבב גיוס טרום ראשוני בהובלת JAM Fund, שאליה הצטרפו SOMA CapitalNOMO Ventures ו-Great Oaks Venture Capital, וכן קורי לוי, מהבולטים במשקיעים הטכנולוגיים בשלבים מוקדמים.

בהובלת המנכ"ל ומקים החברות הסדרתי בן ה-23, אלכס פיין, ומריו בקסטר, מנהל טכנולוגיה ראשי ומהנדס לימוד מכונה לשעבר במטא, הצוות השאפתני של מהנדסי התוכנה והטכנולוגים של Fun ישתמש בכספים שגויסו כדי לבנות חבילה של מוצרים ויישומים מעל Odsy Network, שכבת בקרת גישה מבוזרת, מאובטחת וניתנת לתכנות לכל ה-Web3.

במובן זה, Fun שואפת לשמש סטודיו פיתוח מוצרים דמוי ConsenSys הממנף את הראשוניות של הארנק הדיגיטלי, המופעל ב-Odsy Network, כדי לפתח ארנקים ויישומי בקרת גישה דינמיים, מאובטחים ומשכנעים יותר.

Fun היא החברה השנייה הנתמכת בהון סיכון והמוקדשת לבניית יישומים ב-Odsy Network, לצד dWallet Labs, חברת אבטחת סייבר ובלוקצ'יין שגייסה לאחרונה חמישה מיליון דולר בסבב גיוס טרום ראשוני בהובלת Digital Currency Group ו-Node Capital.

 

בעיות בקרת גישה ומשמורת ב-Web3

ארנקים קריפטוגרפים סטטיים באופיים כיום מכיוון שהמשתמשים מוגבלים להחלטה בינארית בכל הנוגע למשמורת ובקרת גישה. אפשר לקחת משמורת מלאה על המפתחות הפרטיים והנכסים הדיגיטליים, או לוותר על השליטה הזו לטובת ספקים מרכזיים. שירותי משמורת ריכוזיים עשויים להציע גמישות ונוחות ברמה הגבוהה ביותר, אך רשלנות או חדלות פירעון של ספק שירות יכולים לגרום לאובדן מוחלט של כספי המשתמשים - כמו בעקבות הקריסה של Celsius.

"הדור הנוכחי של הארנקים אינו גמיש. הם סטטיים ואינם יכולים לתת שירות מקיף לרצונות ולצרכים של המשתמשים. אנו מאמינים שהגידול המהותי הבא בקריפטוגרפיה לא יגיע ממשתמשים חדשים, אלא ממשתמשים ומפתחים קיימים שסוף סוף תהיה להם חלופה שמישה, דינמית ומאובטחת יותר לחשבונות בבעלות חיצונית (EOA) ומשמורת מרכזית", אומר אלכס פיין, מייסד שותף ומנכ"ל Fun.

"התברר יותר ויותר ש-Odsy Network מציעה את התשתית המשכנעת ביותר שעליה אפשר לפתור את בעיית השימושיות בארנקים. אנו נרגשים למנף את הארנק הדיגיטלי הראשוני החדש של Odsy Network לבניית פתרונות ארנק ובקרת גישה משתנים."

כדי לטפל במגבלות הנוכחיות במשמורת ובקרת גישה של Web3, צוות Odsy Network פיתח ראשוניות חדשה לארנקים דינמיים ניתנים להעברה בשם ארנקים דיגיטליים (dWallets), המאפשרים למשתמשים להגדיר מדיניות בקרת גישה פרטנית ולקיים אינטראקציה עם אפליקציות דיגיטליות עם רוב האקו סיסטם העיקרי של הבלוקצ'יין, ובתכונות מלאות שקודם לכן היו בלתי אפשריות.

 

 

פרויקטים יכולים להתבסס על ארנקים דיגיטליים ולהשתמש בהם כדי לספק גישה ניתנת לתכנות לכל בלוקצ'יין אחר, ולהציע למשתמשים את הגמישות של פתרונות מרכזיים בלי להקריב אבטחה או ביזור. הדבר פותח את הדלת לאפשרויות חדשות, כולל שיתוף גישה פרטני, יכולת העברה של ארנק, DAO המורכב מכמה שרשראות ותשתית הדדית ליישומי DeFi.

"Fun תאפשר לארנקים מבוזרים להציע את מידת האבטחה והשימושיות שזמינה כיום רק באמצעות פתרונות ריכוזיים. כדי שטכנולוגיות קריפטוגרפיות ומבוזרות יזכו לאימוץ המוני, חייבים להתקיים פתרונות כמו אלן ש-Fun בונה. תמכתי באלכס ומריו כי יש להם כישורים טכניים ליצור פתרונות משכנעים ודחף להפוך את הפתרונות האלה לעסק משנה דור", אמר ג'סטין מאטין, מייסד שותף של Tinder ומייסד JAM Fund, שהוביל את הסבב.

מריו בקסטר הוסיף: "הזיווג של MPC וטכנולוגיית יומן מבוזר תיצור שינוי פרדיגמה במרחב הבלוקצ'יין, ויאפשר גרסאות מבוזרות של מוצרים ושירותים אשר כיום אפשריים רק על ידי פנייה לריכוזיות, משחזור חשבון ועד גישור נכסים."

 

קשרים חזקים עם האקו סיסטם של Odsy

"כשפגשתי את אלכס ומריו היה לי ברור שהם יזמים מעולים שחולקים את החזון שלנו לגבי ארנקים דיגיטליים והעתיד של בקרת גישה מבוזרת בקריפטוגרפיה", אומר עומר סדיקה, מנכ"ל ומייסד שותף של dWallet Labs ושותף מייסד ב-Odsy Network. "יש צוותים כל כך חזקים שמצטרפים למסע שלנו בשלב כל כך מוקדם. הדבר מלמד על ההזדמנות וההבטחה העצומה שמביאים ארנקים דיגיטליים ו-Odsy Network לעתיד של Web3."

אלכס, מריו ושאר אנשי הצוות של Fun מחויבים לבנות חבילה של מוצרים ויישומים באמצעות הארנק הדיגיטלי הראשוני, כולל תשתית מוצר שתעזור למפתחים מעל Odsy Network לנצל את האפשרויות החדשות והמרגשות שיש לארנקים דיגיטליים ובקרה בגישה מבוזרת להציע ל-Web3.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן