ThreatLocker מגייסת 115 מיליון דולר מסדרה D כדי להמשיך לספק אבטחת נקודות קצה בגישת אפס אמון לארגונים נוספים
ThreatLocker, מובילה בשוק אבטחת הסייבר העולמי המציעה פתרון אבטחת נקודות קצה בגישת אפס אמון, הודיעה כי גייסה 115 מיליון דולר במימון סדרה D בהובלת המשקיעה הקיימת General Atlantic, חברת השקעות הצמיחה הגלובלית המובילה, בהשתתפות משקיעים גדולים אחרים StepStone Group וקבוצת D.E. Shaw. באמצעות ההשקעה החדשה תמשיך ThreatLocker להתמקד בהנעת חדשנות המוצר כדי להביא את הכוח של אבטחת אפס אמון ליותר ארגונים, וכדי להאיץ את ההתרחבות הגלובלית של החברה.
ThreatLockerמספקת לארגונים את היכולת להגן על פעולות ה-IT שלהם עם אבטחת סייבר יעילה בגישת אפס אמון. חבילת המוצרים מספקת אבטחת שרתים ונקודות קצה ברמה הארגונית על ידי חסימת תוכנות שלא ניתן לבטוח בהן, כולל תוכנות כופר, תסריטים וספריות, וניצול של פגיעויות ידועות ולא ידועות באפליקציות.
ThreatLocker מאמינה שללקוחותיה צריכה להיות שליטה מלאה על הרשת והמכשירים שלהם, שהם צריכים לדעת מה מנסה לחדור לערמת התוכנה שלהם, ולא לחיות בפחד ממתקפת הסייבר הבאה. עם חבילת כלי אבטחה רבת עוצמה שנועדה לאפשר לארגונים לשלוט בקלות, באופן ישיר ובמדויק ביישומים שפועלים בנקודות הקצה שלהם, לקוחות ThreatLocker יכולים להיות רגועים בידיעה שהעסקים שלהם מוגנים.
מנכ"ל ThreatLocker, דני ג'נקינס, "ThreatLocker השפיעה באופן עצום על התעשייה כשהניעה גישת מזעור הרשאות במהלך השנים האחרונות והציגה עבור הלקוחות מוצרי EDR ו-MDR חדשים בפלטפורמת אבטחת סייבר אחת. אנו מאמינים שהזרקת הון חדשה זו תאפשר לנו להמשיך ולפתח מוצרי אפס אמון ולהגדיל את הנוכחות בשוק של ThreatLocker. אנו נרגשים מאוד שוב לשתף פעולה עם General Atlantic, כמו גם עם משקיעים חדשים, StepStone Group וקבוצת D. E. Shaw, ומצפים למנף את הניסיון העמוק של הצוותים שלהם בהבאת מוצרים לשוק בהגדלת העסקים שמביאים חדשנות טכנולוגית משנת משחק".
סמנכ"ל התפעול של ThreatLocker, סמי ג'נקינס, אמר והוסיף: "אנו נרגשים להרחיב את השותפויות שלנו עם ג'נרל אטלנטיק ומצפים לעבוד עם StepStone וקבוצת D. E. Shaw".
ההשקעה החדשה באה בעקבות שנה נוספת של צמיחה כאשרThreatLocker הכפילה את הכנסותיה והוסיפה 50% לכוח העבודה שלה. כיום, ל- ThreatLocker יש אלפי שותפים והיא מגנה על למעלה מ-50,000 ארגונים. ThreatLocker, המשרתת חברות שרציניות בנוגע לאבטחה שלהן, משתפת פעולה עם ארגונים וספקי שירותים מנוהלים (ו-MSSP), כולל מוסדות פיננסיים רבים, ארגוני בריאות וחברות תעופה כגון Emirates ו-JetBlue Airways.
גארי ריינר, שותף תפעול ב-General Atlantic, המשיך, "ThreatLocker מוציאה ביעילות את הניחוש מזיהוי האיומים עם גישת אפס האמון שלה. כשחברות מכל הגדלים מתמקדות יותר ויותר בהשלמת פערים בערמות האבטחה שלהן, גישת אפס אמון הופכת להכרח - ואנו רואים ב-ThreatLocker מנהיגה מתפתחת בשינוי הזה של הפרדיגמה. אנו נרגשים לקדם את השותפות שלנו עם הצוות כדי להאיץ את צמיחת ThreatLocker כמחדשת באבטחת נקודות קצה".



