מתן מזרחי ינהל את מרחב ירושלים באלדר משכנתאות
אלדר משכנתאות ממשיכה בתנופת ההתרחבות המבוססת על מיזוגים אסטרטגיים של יועצי משכנתאות בעלי ותק, ניסיון בנקאי מוכח ומוניטין רב שנים, ומצרפת אליה את מתן מזרחי שינהל את מרחב ירושלים.
עדי ניניו, מנכ"ל אלדר משכנתאות: "בתקופה האחרונה נחשפנו בתקשורת למעשי עוקץ ומרמה מצד חברות המתיימרות כביכול להעניק ייעוץ משכנתאות מקצועי ואמין. תחום ייעוץ המשכנתאות הוא תחום פרוץ, שבו יותר ויותר חברות מחלקות כיום בקלות דעת זכיינות לכל יועץ משכנתה, ללא דרישה מספקת לעמידה בתנאי איכות ומקצועיות. בשוק זה יהיו תוך מספר שנים רק חברות גדולות עם נהלי עבודה מסודרים, וזו בדיוק העת לרגולציה מחמירה בתחום הרגיש הזה.
"אלדר משכנתאות מציעה לעשות סדר חדש בשוק ייעוץ המשכנתאות ושמה לה למטרה להעניק שירות בסטנדרט אמין, מקצועי ומנוסה. החלטנו להביא אלינו לחברה יועצי משכנתאות בעלי ותק ומוניטין רב שנים, בעלי רקע בנקאי וניסיון עשיר כעצמאים, עם דגש במיקומם הגיאוגרפי, כדי להתרחב ולכסות כמה שיותר אזורי פעילות במדינת ישראל.
"גייסנו את עינב סבינצר במרחב הדרום ואת ליאור לייבל במרחב הצפון, ובימים אלה מצטרף לחברה מתן מזרחי עם ניסיון רב של יותר מעשור. יחד נמשיך לצמוח, תוך שמירה מתמדת על סטנדרטים גבוהים."
מתן מזרחי: "שיתוף הפעולה החדש עם חברת אלדר משכנתאות החל לאחר שנים רבות שבהן הענקתי שירות ליותר מ-10,000 לקוחות פרטיים. יחד נביא למרכז הבמה ניסיון רב שנים ונעניק שירות מקצועי להיקף גדול של לקוחות נוספים. העת הזו היא הזדמנות מיוחדת להעמיק את פעילות המשכנתאות והפיננסים במרחב ירושלים והסביבה."
מתן מזרחי, בן 36, נשוי + 2, עוסק בייעוץ משכנתאות יותר מעשור. בעברו שימש בנקאי משכנתאות בבנק מזרחי טפחות. יש לו ניסיון מרשים כיועץ משכנתאות וליווה עשרות פרויקטים במסגרת עבודתו בטובולסקי פיננסים ייעוץ משכנתאות, שם שימש מנכ"ל ושותף בכיר. בשנת 2022 נהפך לבעל החברה והעניק שירותי ייעוץ משכנתאות באזורים רבים בארץ, בין השאר בירושלים, במרחב הדרום ובמרכז הארץ.
מתן חובר לאלדר משכנתאות, ויחד יקימו את מרחב ירושלים של החברה. המהלך הוא חלק מתנופת המיזוגים וההתרחבות של החברה, לאחר פתיחת סניף מרחב דרום לאחרונה, בניהולה של עינב סבינצר, וסניף מרחב הצפון בניהולו של ליאור לייבל. מתן יהיה אחראי על לקוחות החברה המתגוררים באזור ירושלים ועל קשר עם הפרויקטים שקבוצת אלדר שיווק משווקת באזור.
חברת אלדר משכנתאות מייחסת לחבירה עם מתן מזרחי פוטנציאל עסקי גבוה ומודיעה על התרחבות פעילותה במרחב ירושלים, בניהולו. שירותי החברה במרחב ירושלים יכללו בניית תמהיל מקצועי ללקוחות וייעוץ משכנתה איכותי לתושבי האזור, בין השאר באזור מעלה אדומים, מבשרת ציון, גוש עציון, יהודה ושומרון ומועצה אזורית מטה יהודה.
חברת אלדר משכנתאות מזמינה את תושבי ירושלים והסביבה ליצור קשר להתייעצות ראשונית הנוגעת למשכנתא קיימת או חדשה, תשלומים והלוואות מגובות נכס. הייעוץ הראשוני אישי וניתן חינם. טלפון ליצירת קשר: 054-8216226.