קבוצת תדהר מעניקה 10 שנים אחריות על דירה
קבוצת תדהר יוצאת במהלך ראשוני וחדשני בענף הנדל"ן ותעניק אחריות ל-10 שנים על דירה. זו הפעם הראשונה שחברת נדל"ן מעניקה אחריות ללקוחותיה מעבר לנדרש בחוק המכר. האחריות ניתנת בפרויקטים נבחרים שבהם תדהר היא היזם והקבלן.
המהלך האסטרטגי נועד לשנות את תפיסת הלקוחות בשוק הנדל"ן, לחדד את החשיבות של זהות המוכר של הדירה ולבדל את תדהר כחברה המייצרת ערך ללקוח.
בסקרי שוק שנעשו נמצא, כי לקוחות אינם מייחסים חשיבות מספקת ליזם ולקבלן המבצע, למרות שאיכות המוצר חייבת להיות גורם עיקרי ברכישת הדירה. פעמים רבות ישנן בעיות איכות וקשיים בקבלת שירות איכותי בתקופת הבדק ובתקופת האחריות, וללקוח אין כתובת אחת לטיפול, בעיקר במקרים שבהם הקבלן אינו היזם.
תדהר היא חברה יזמית קבלנית המחזיקה את כל שרשרת הערך והפועלת על פי שיטה המאפשרת איכות בנייה ללא פשרות ובסטנדרטים הגבוהים ביותר. תדהר תמיד בלטה באיכות המוצר ובשירות הלקוחות תחת ההבטחה ללקוח לבנות בתים שאנשים אוהבים ולייצר רק לקוחות מרוצים.
האחריות כוללת רשימה רחבה של טיפול בליקויים ברכיבים, בפריטים ובמערכות המוגדרות כתשתיות מרכזיות בדירה, כמפורט בתקנון האחריות. רשימת הפרויקטים, תנאי האחריות ותכולתה מוצגות במלואן בתקנון האחריות שבאתר החברה - https://tidhar.co.il
אורי לוין, מנכ"ל קבוצת תדהר, מסר: "קבוצת תדהר ממשיכה להוביל את ענף הנדל"ן ולקבוע סטנדרטים חדשים למוצר ולשירות. אחריות ל-10 שנים מייצרת ערך רב ושקט נפשי ללקוחות. הצעת ערך יוצאת דופן זו מחדדת את החשיבות של היזם והקבלן בסט השיקולים של רכישת דירה - חשוב ממי קונים דירה."
גיל גבע, יו"ר קבוצת תדהר, מסר: "30 שנה של מיקוד ביצירת ערך ללקוחותינו הביאו אותנו פעם אחר פעם לניפוץ פרדיגמות ולקביעת סטנדרטים חדשים בענף - באיכות המוצר, בשירות יוצא דופן, במסירת דירות תמיד בזמן וללא יוצא מן הכלל ובעמידה קפדנית בהתחייבויות. הצעת הערך החדשה שלנו - אחריות תדהר ל-10 שנים - מרימה שוב את הרף ומקבעת סטנדרט חדש ובעל ערך יוצא דופן ללקוחות. האנשים המצוינים שלנו, התרבות הייחודית ו'שיטת תדהר' הם הבסיס להישגים אלו ולהיותה של תדהר חברה מובילה."