מגה מבנים
מדורים
התחדשות עירונית
לעמוד קודם

פרויקט קרסו סאן ברחוב חדרה בתל אביב

09/07/2023
זמן קריאה: 2 דק'

חברת קרסו, זרוע הנדל"ן של קבוצת קרסו, הרסה בניין ישן ברחוב חדרה 10 בתל אביב, במסגרת פרויקט תמ"א 38/2 (הריסה ובנייה מחדש) שתקים במקום. מדובר בבניין בוטיק ברחוב הסמוך לכיכר המדינה, שיוקם במסגרת המותג קרסו סאן, המבוסס על עקרונות ה- Well Building Standard.

במסגרת הפרויקט, קרסו תבנה בניין בוטיק "בריא" בן 7 קומות ובו 20 דירות עם מרפסות שמש מקורות הצופות לחזית הרחוב, במקום הבניין הישן שהיו בו 8 דירות ב-3 קומות. לפרויקט קיים היתר בנייה, והוא אחד מתוך כעשרה בניינים שתבנה קרסו ברחובות הסובבים את כיכר המדינה תחת מותג קרסו סאן (SUNN בנורווגית = בריאות).

הבניין בחדרה 10 הוא הבניין השני שיצא לשיווק תחת מותג קרסו סאן. הראשון הוא בניין בדוד ילין 9, ובו 28 יחידות דיור בבניין בן 8 קומות, הנמצא בימים אלה בשלבי בנייה. בהמשך השנה צפויה החברה לצאת עם עוד שלושה בניינים חדשים לשיווק, כולם ברחוב חדרה (חדרה 9-7 ו-11). מהחברה נמסר, כי בטרם נהרס הבניין נמכרו כ-40% מהדירות. נותרו למכירה דירות בנות ארבעה חדרים, מיני פנטהאוז, פנטהאוז ודירת גן עם חצר בשטח של כ-116 מ"ר. הדירות כולן נמכרות עם מחסן וחניה.

לדברי חמי שאול, מנהל חטיבת מגורי הבוטיק בקרסו, "הריסת הבניין בחדרה 10 היא אבן דרך בהתפתחות מותג קרסו סאן, שיכלול יותר מ-420 יח"ד שאנו מקימים במסגרת עשרה בניינים בצפון הישן. הבניינים מאופיינים בחוויית מגורים אינטימית ומתקדמת, שיש בה כדי לשפר את הבריאות הפיזית והנפשית של לקוחותינו. מדובר בבנייני בוטיק הנותנים מענה תכנוני ועיצובי מדויק ליסודות המשפיעים על האנרגיה שלנו. לבניין הייחודי בחדרה 10 מיקום אטרקטיבי במיוחד, המאפשר איזון של ממש בתוך העיר."

קונספט המגורים של קרסו סאן מקבל השראה מאורח החיים הבריא של התרבות הסקנדינבית, שמדינותיה ידועות באיכות החיים הגבוהה ביותר בעולם וברמת האושר. כך, סביבת המגורים והדירות עצמן תוכננו לשימור ושיפור של ה-WELLBEING של הדיירים באמצעות נגישות מעולה לשירותים ולמסחר העירוני, שילוב אלמנטים לטיפול באיכות המים במערכות הבניין ושיפורם, זרימת אוויר נקי בתוך הדירות, ניצול מיטבי של התאורה הטבעית בחללים הפרטיים והציבוריים לעידוד פעילות יומית ועוד.

הבניין ייבנה במפרט טכני עשיר הכולל לובי מפואר, חדר עגלות ואופניים, חדרי מדרגות מעוצבים עם תאורה טבעית לעידוד פעילות גופנית, חניה תת-קרקעית/במיתקן, בכלל זה הכנה לעמדות טעינה, מחסן בקומת המרתף ועוד. לתכנון אחראי משרד האדריכלים DMR.

ברחוב חדרה אנרגיה ייחודית וצמחייה עשירה העוטפת את הבניינים סביבו, ומיקומו מאפשר נגישות אידיאלית לכל מה שיש לת"א להציע - מוקדי הבילוי, התרבות והפנאי, בהם שפע מסעדות שף ובתי קפה, פארקים וגנים ירוקים, כיכר המדינה, מוזיאון תל אביב, מרכזי ספורט וקניות, חנויות בוטיק ייחודיות, בית החולים איכילוב ועוד.

 

הריסת בניין חדרה 10 בתל אביב. צילום: אילן ספיר

פרויקט חדרה 10 של קרסו בתל אביב. הדמיה: 3Dvision

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן