מגה מבנים
ניוזלטר מגה מבנים
מגה מבנים גיליון 69
לעמוד קודם

קבוצת תדהר מוציאה לדרך את פרויקט מבצע סיני

10/10/2024
זמן קריאה: 2.5 דק'

קבוצת תדהר מוציאה לדרך פרויקט פינוי-בינוי מרשים ברחוב מבצע סיני 27-25 בשכונת רמת יוסף בבת ים. אכלוס צפוי: שנת 2028.

הפרויקט, שהשקעתו מוערכת ב-315 מיליון ₪, כולל הריסה של שני בניינים בני ארבע קומות הנפרסים על שטח של שני דונם וכוללים 32 יחידות דיור. במקומם יוקמו שני בנייני בוטיק בני 13 קומות שבהם 134 יחידות דיור חדשות וגדולות, בתכנון מוקפד ובסטנדרט גבוה, שבוצע על ידי כנען שנהב אדריכלים.

עם יחידות הדיור ייבנו משחקייה וחדר כושר מאובזר לרווחת הדיירים לצד פארק פנאי ירוק למשחק ולבילוי משפחתי. סמוך לפרויקט ייבנו שני גני ילדים.

בעלי הזכויות יקבלו תוספת שטח של 23 מ"ר לדירתם הקיימת, למרפסת בגודל 12 מ"ר, חניה ומחסן. בפרויקט תמהיל דירות מגוון של 5-3 חדרים ופנטהאוזים הנמכרים במחיר של מ-2,534,000 ₪ לדירות שלושה חדרים.

הפרויקט דוגל בבנייה ירוקה ומדורג עם ארבעה כוכבים על פי התקן הישראלי לבנייה ירוקה. הבנייה הירוקה מעודדת חיסכון במשאבים, בכלל זה צריכת חשמל ומים ומיחזור פסולת, המשפרים את תנאי המחיה של הדיירים העתידיים ושל דיירים בסביבת הפרויקט. הפרויקט מדורג בדירוג אנרגטי A, גבוה במיוחד, המאפשר סביבת חיים תרמית נוחה שמשפיעה על צריכת האנרגיה של הבית ומסייעת בחיסכון בעלויות החשמל.

בפרויקט אימצו שיטת בנייה מתקדמת, שיטת EcoWall הייחודית, שאותה מובילה קבוצת תדהר עם שותפיה. EcoWall היא שיטת עיגון של אריחי חיפוי קיר, החזקה ביותר מכל המערכות הקיימות כיום בשוק. השיטה מובילה מהפכה בענף תיעוש הבנייה בישראל ומאפשרת בידוד תרמי ואיטום מתקדם, עיגון חזק ואחיד לקיר ועוד.

הפרויקט קודם על ידי בעלי הדירות באמצעות "המודל החברתי" בפינוי-בינוי של החברה לפיתוח והתחדשות עירונית בשיתוף פעולה עם חושן ניהול פרויקטים, המשמשת גם כחברת פיקוח מטעם בעלי הדירות. החברות סייעו בארגון, בהקמת נציגות ובגיבוש בעלי הדירות, וכן קידמו איתם יחד תב"ע חדשה למתחם עד לאישורה בוועדות. לאחר אישור התב"ע סייעו החברות לבעלי הדירות לפרסם מכרז לבחירת חברה יזמית שתבנה את הפרויקט.

קבוצת תדהר נבחרה בשנת 2019 לקדם את תהליכי הרישוי לפרויקט מתוך ההבנה כי היא מהחברות היחידות בענף הנדל"ן שמטפלות בכל תהליך הייזום והבנייה מקצה לקצה, תוך יישום "שיטת תדהר" הייחודית, המתאפיינת בהתחייבות לליווי הלקוח לאורך הפרויקט, משלב הייזום והתכנון, דרך הביצוע המתקיים באיכות ובסטנדרטים הגבוהים ביותר, ועד שירות אישי ללקוחות, בדק מקצועי והענקת אחריות ל-10 שנים על הדירה.

תומר אלפסי, מנכ"ל תדהר ייזום ונכסים מניבים: "קבוצת תדהר שמחה להשתתף בפיתוח והתחדשות של העיר בת ים במספר פרויקטים, בהם פרויקט מבצע סיני שיביא לחידוש מרשים באחד הרחובות המרכזיים בעיר. אנו ניגשים לשלב הבנייה תוך התחייבות הן לערכים המובילים אותנו ב'שיטת תדהר' והן לתוצר סופי העומד בסטנדרטים הטובים ביותר, הכול כדי לבנות בתים שאנשים אוהבים, המאפשרים להם חיים טובים יותר, בריאים יותר ובטוחים יותר."

ניר שמול, מנכ"ל החברה לפיתוח והתחדשות עירונית: "'המודל החברתי' בפינוי-בינוי הוכיח עצמו שוב כמודל המעניק לבעלי הדירות שליטה ווודאות לאורך כל ההליך. עריכת מכרז היזמים אחרי אישור התב"ע איפשרה את ההתקשרות עם חברה יזמית מובילה כמו תדהר."

את בעלי הדירות מייצג עו"ד יריב בר דיין ממשרד עו"ד יריב בר-דיין, ואת תדהר מייצגים עו"ד שלום סימון, עו"ד יונתן טיסונה, עו"ד טל ששון ועו"ד לינור גורן ממשרד פישר ושות'. חברת שניר שיווק נבחרה לשווק את הדירות החדשות.

 

הריסת הבניינים הישנים בפרויקט מבצע סיני. צילום: איתמר סיידא

הדמיה של פרויקט מבצע סיני: סטודיו 84 עבור כנען שנהב אדריכלים

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן