פותחים שנה ברגל ימין מנצנצת
ברשת הלב הכחול המתמחה בהנעלת נוחות, מזהים את ערב הסילבסטר כאחד הרגעים האופנתיים ביותר של השנה, לילה שבו הסטייל הופך לחלק בלתי נפרד מהחגיגה. בין אם מדובר במסיבה עם חברים או בערב זוגי ונוצץ, המסורת ברורה, לוק חגיגי, אלגנטי ומלא גלאם שמכניס אותנו כמו שצריך לשנה החדשה.
נעליים, יותר מכל פריט אחר, מאפשרות להוסיף נגיעה זוהרת למראה, מבלי לוותר על תחושת ביטחון ונוחות, והופכות גם הופעה קלאסית ומינימליסטית לחגיגית במיוחד.
לקראת הסילבסטר בשלל קולקציות החורף החדשות של הרשת ניתן למצוא מגוון רחב של דגמים נוצצים, בגוונים מטאליים של כסף וזהב, לצד עיצובים המעוטרים באבני קריסטלים נוצצות. המבחר כולל נעלי עקב בגבהים וסגנונות שונים, נעלי בובה אלגנטיות, מוקסינים, סלינג בק ודגמים נוספים, המתאימים לערב ארוך של בילוי, עמידה וריקודים. השילוב בין מראה זוהר לבין נוחות יומיומית מאפשר לנעליים ללוות לא רק את ערב השנה החדשה, אלא גם אירועים חגיגיים נוספים במהלך החורף.
לצד מותג הבית בלו הארט, הרשת מחזיקה גם מבחר מותגי הנעלה בינלאומיים מובילים, בהם CAPRICE, DR.FLEX, JANA, GIOSEPPO, MARCO TOZZI, ANDREA CONTI ונוספים, שכל אחד מהם מציע פרשנות שונה לסטייל החגיגי של הסילבסטר. כך ניתן לבחור את רמת הנצנוץ והעיצוב המתאימה לכל סגנון אישי, ולהיכנס לצעד הראשון של השנה החדשה עם מראה מדויק ותחושה נוחה.
טווח המחירים: 350-499 שקלים לזוג.
להשיג בסניפים ובאתר www.blueheart.co.il
צילום: עמנואל רבני/יח"צ חו"ל






