מגה אקסקלוסיב
חדשות
גיימינג
לעמוד קודם

טריומף משתפת פעולה עם משחק מחשב

21/04/2025
זמן קריאה: 0.5 דק'

חברת האופנועים טריומף (Triumph) תשתף פעולה עם משחק המחשב הפופולרי Call of Duty ("תחושת השליחות") ותציג את סמלי המשחק ועיצוב ויזואלי ייחודי על אופנועי השטח שלה שמשתתפים באליפות העולם AMA סופרקרוס (AMA SuperMotocross World Championship). הקבוצה של טריומף תופיע במרוצים על אופנועי TF 250-X בעיצוב ייחודי. גם אביזרי הבטיחות של הרוכבים ומשאית הקבוצה יעוצבו בהשראת משחק הפעולה הפופולרי.

זה לא שיתוף הפעולה הראשון בין הצדדים. למעשה, עיצוב ייחודי של האופנועים במרוצי מוטוקרוס יציין שגרסה וירטואלית של אופנוע TF 250-X מופיעה במשחק Call of Duty: Warzone.

האופנוע נעשה אחד מכלי הרכיבה הפופולריים בעולם הווירטואלי. השחקנים בחרו לרכוב עליו יותר מ-49 מיליון פעמים מהרגע שנכנס למשחק. גיימרים מכל העולם יכולים לבחור באופנוע של טריומף בשביל להתנייד במפת המשחק. חובבי מרוצים ומשחקי פעולה שעדיין לא ניסו לרכוב על טריומף במשחק, יכולים להוריד אותו בחינם ממגוון פלטפורמות ושרתים, כולל קונסולות Xbox וסוני פלייסטיישן (Sony PlayStation) ולהתקין במחשבים פרטיים דרך חנות מייקרוסופט (Microsoft Store).

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן