מגה אקסקלוסיב
חדשות
מגה קולינריה
לעמוד קודם

אתר הסחר חוות הבוקרים לממכר בשר פרמיום

02/05/2022
זמן קריאה: 2.5 דק'

קבוצת תדמיר מקימה אתר סחר ראשון מסוגו לממכר בשר פרמיום של חוות הבוקרים, בהשקעה כוללת של חמישה מיליון ש"ח. לא מדובר רק באתר למכירת בשר, אלא בחוויית קנייה באתר המציע ידע ומידע על הבשר, דרכים להכנתו, מתכונים של השף מאיר אדוני ושירות של קצב אונליין - להתייעצות או להעברת דגשים ובקשות על דרך החיתוך וההכנה של הבשר. חוות הבוקרים היא יצרן הבשר הישראלי היחיד שאחראי על כל שרשרת הערך, מבחירת הזנים לגידול ועד לשיווק ישירות לצרכן.

רון ארצי, יו"ר קבוצת תדמיר: "מדובר בפיתוח מודל ייחודי המבטיח לצרכן הישראלי חוויית קנייה וצריכה מותאמת, מוקפדת ובסטנדרטים שעד עכשיו היו מוכרים רק בחו"ל."

חן רזיאל, מנכ"ל חוות הבוקרים: "האתר מעניק את חוויית הבשר האיכותי של חוות הבוקרים, בשיווק ישיר לצרכן הפרטי. הקצבים בקצבייה, מהמתקדמות ומהגדולות בישראל, יבחרו לכל לקוח את הנתחים המתאימים על פי דרישותיו. השאיפה שלנו היא לתת לצרכן הישראלי - שבעבורו 'בשר טוב' אינו סיסמה אלא עניין של איכות וטעם - את החוויה שהוא מצפה לה כשהוא קונה בשר.

"חוות הבוקרים מציעה בשר ישראלי איכותי, טרי ומוקפד, שמטופל בידי מקצוענים בהתאם לסיווג הנתח ומגיע ללקוח כמו שהוא צריך להיות, מלבד היותו כשר ובאריזה המאפשרת חיי מדף של עד 14 יום."

חוות הבוקרים מכוונת לחוויית שירות אישית, לכן אפשר להתייעץ בשעות העבודה עם הקצב גם באתר וגם בצ'אט ווטסאפ. האתר, שמיועד להעצים את החוויה וממשיך להתעדכן, מכיל בין היתר הסברים, עצות מהקצב, כתבות להרחבת הידע של הצרכן בכל הקשור לעולמות התוכן של בשר, מתכונים ומדריכים של השף מאיר אדוני, היועץ הקולינרי שמלווה את חוות הבוקרים, וטיפים מותאמי נתחים.

עוד באתר:

* מוצרי העוף של משק ארצי: מוצרי העוף הצמחוני היחיד בישראל, שניזון בתזונה צמחית בלבד (ללא קמח מהחי), שגדל בתנאי רווחה וללא אנטיביוטיקה.

* נתחי פרמיום ייחודיים וכשרים: לקוחות יוכלו להזמין באתר החדש מגוון מוצרי בשר ועוף, בהם נתחים מיוחדים בזמינות גבוהה, בקיצוב מיוחד וביישון רטוב או יבש, כגון סטייק דנבר קאט, שניצל עגל איירון, פיקניה, ראמפ סטייק, טומהוק ונתחים למעשנה.

חוות הבוקרים מגדלת בתנאים מיטביים זנים מובחרים של עגלים ועגלות, כגון אנגוס שרולה ולימוזין, ברווחה ובתזונה בריאה ומוקפדת, המותאמת למין ולגיל.

הבשר מסווג ומטופל בהתאם למדדים כגון רמת השיוש, מלאות השריר ורמת ה-PH, ועובר תהליך יישון אופטימלי. רק אז מתחיל תהליך הקיצוב והטיפול, כל נתח והקיצוב שלו. קיצוב בשר הוא אומנות בפני עצמה, וגם לו חשיבות מבחינת טעם וחוויית ההכנה והאכילה. כל נתח מטופל ונחתך בדיוק מרבי.

כל שלב בתהליך נבחן בקפידה. האריזה של חוות הבוקרים מאפשרת הנאה לטווח ארוך. הבשר נארז בהתאם להזמנה ונשלח באריזת ואקום שמאפשרת חיי מדף של עשרה עד 14 יום, בהתאם למצוין על האריזה, ובלבד שהאריזה בשלמותה ולא נפגמה.

 

מימין לשמאל: טומהוק, חוות הבוקרים. צילום דן פרץ ; רוסטביף אנטרקוט לתנור, חוות הבוקרים. צילום דן פרץ

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן