מגה אקסקלוסיב
חדשות
מגה קולינריה
לעמוד קודם

מסעדת קרבון ריביירה לפירות ים ומרתף יין

24/11/2025
זמן קריאה: 1 דק'

קבוצת המסעדות מייג'ור פוד גרופ פתחה את מסעדת קרבון ריביירה במלון בלאג'יו בלאס וגאס, במיקום המיתולוגי של מסעדת פיקאסו שנסגרה. בניגוד למסעדת קרבון המוכרת בניו יורק, הקונספט החדש מתמקד במטבח חופים איטלקי ובפירות ים, עם נוף מרהיב למזרקות המפורסמות.

מייסד הקבוצה, ג'ף זלזניק, הצהיר כי הכוונה היא ליצור את "מסעדת הדגים הגדולה ביותר" במדינה. התפריט כולל מנות קרודו, פסטות עם פירות ים ודגים שלמים כגון סול, טורבו וברנזינו, הנצלים על גחלים יפניות או נאפים בקרום מלח ומוגשים לשולחן. עם זאת המקום שומר על מנות קלסיות מוכרות כגון ריגטוני וודקה חריף.

גולת הכותרת במקום היא תפריט היין המסיבי, הכולל 1,365 תוויות, עם התמחות ביינות מצרפת, מאמריקה ומאיטליה. דאגלס קים, מנהל היין של רשת MGM, ציין כי הקונספט החדש אפשר להרחיב במידה רבה את היצע היינות הלבנים והמבעבעים, כולל 75 שמפניות בבקבוק. החלל המפואר, המכיל 240 מקומות, עוצב מחדש בגוני אדמה וזהב ומשלב משטחי שיש מלוטשים, אך עדיין מציג כמה מיצירות האומנות המקוריות של פאבלו פיקאסו. כתוספת ייחודית לחוויה, יאכטה פרטית בשם פורטונה משיטה באגם המלון אורחים מוזמנים בלבד.

חדשות נוספות מתעשיית המסעדנות: קבוצת יוניון סקוור הוספיטליטי של המסעדן הבכיר דני מאייר הודיעה על התרחבות לדטרויט ב־2026. אלו יהיו המסעדות הראשונות של הקבוצה במערב התיכון האמריקני. הקבוצה, המחזיקה במוסדות כגון דה מודרן וגראמרסי טברן בניו יורק, תפתח את המסעדות החדשות בפרויקט היוקרה האדסון'ס דטרויט, שיכלול מסעדה ובר על הגג בבניין אחד ומסעדה נוספת במגדל סמוך.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן