מגה אקסקלוסיב
חדשות
מגה קולינריה
לעמוד קודם

קופסת קינוחים של מסעדת אודטה

06/12/2023
זמן קריאה: 1.5 דק'

אודטה, מסעדת שלושה כוכבי מישלן עטורת שבחים, חשפה הפתעה מענגת לחובבי הקינוחים: קופסת הקינוחים Gourmandises de Noel by Louisa. הפינוק החגיגי, שעיצבה לא אחרת מאשר מי שנחשבת אולי לשפית הטובה ביותר של השנה באסיה, לואיזה לים, אמור להוסיף נופך של מתיקות ותחכום לחגיגות החגים.

לשפית לואיזה לים, הידועה ביצירותיה המעולות באודטה, יש קשר אישי עם חג המולד והיא רואה בו זמן לשיתוף ומתנות. השנה היא מרחיבה את האומנות הקולינרית שלה מעבר לכותלי המסעדה ומציעה הזדמנות לאוהבי הקינוחים להתענג על יצירותיה בבית. התשוקה של לים לעונת החגים ניכרת בכל היבט של קופסת הקינוחים, ממבחר הטעמים המתחשב ועד האריזה המעוצבת בצורה מורכבת.

קופסת הקינוחים של לים כוללת שלושה petits gateaux, כל אחד מהם עדות לפילוסופיית הפשטות שלה עם עומקים נסתרים. הקינוח הראשון הוא קינוח לבן מהמם ויזואלי, המשלב מוס קוקוס וקרם שנטילי ביסמין, עם ברונואז טרופי של מנגו, ליצ'י ואננס. התוספת של פלפל קמפוט וקפיר ליים מעניקה תחכום בלתי צפוי לתענוג הרב-שכבתי הזה.

ההצעה השנייה היא פרשנות מחודשת למון בלאן הקלסי, עם מרכיבי החורף האהובים על לים: ערמונים ארדש וקלמנטינות קורסיקניות. הקינוח הזה ממזג את עושר הערמונים עם גרידת הדרים של קלמנטינות, שילוב שתופס מקום מיוחד בליבה של לים מימיה בפריז.

הקינוח השלישי והאחרון נותן כבוד לאהוב הילדות של לים, פררו רושה: מעדן שוקולד-אגוזי לוז זה הוא חקר מרקמים, הכולל פרלינים אגוזי לוז, שוקולד מריר, פאוילטין וצובל שוקולד מלוח, ומעליו רמז של גרידת תפוז למגע חג המולד.

יצירת הקינוחים הייתה מלאכה אהובה. לים הקדישה שבועות לשכלול של הטעמים, המראה והחוויה של כל פינוק. היא ניגשה לאריזה באותה הקפדה, והמשיגה אותה כמתנה לחג המולד - השתקפות של השמחה והחום של העונה.

למרות מיומנותה במטבח, חגיגות חג המולד של לים בבית צנועות. היא משתפת שהמפגשים המשפחתיים שלה אופייניים, עם משתה בסגנון פוטלוק הכולל אוכל אסייתי וקינוחים פשוטים. גם בעבור שף קונדיטור מהולל, המהות של חג המולד טמונה ב'יחד' ובשמחות הפשוטות של ארוחות משותפות.

קופסת הקינוחים Gourmandises de Noel by Louisa זמינה לזמן מוגבל בלבד, במחיר של 68 דולר סינגפורי. חובבי קינוחים יכולים להזמין מראש לאיסוף עצמי באודטה או במסעדה-האחות, קלודין, עד 27 בדצמבר. ההצעה הזו היא לא רק קופסת קינוחים, אלא הזמנה להתנסות באמנות הקולינרית של לואיזה לים, שפית ששולטת באמנות של שילוב פשטות עם מורכבות ומסורת עם חדשנות.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן