שוק כריסמס במלון גולדן קראון נצרת
רשת מלונות גולדן קראון תפעיל זו השנה השלישית את הכריסמס מרקט המסורתי שיתקיים בשטח מלון גולדן קראון בנצרת. מתחם המלון ילבש חג: קישוטי תאורה ועשרות דוכנים יוצבו במקום ויציעו חוויה משולבת של קולינריה עדכנית, בכלל זה עוגות כריסמס מסורתיות ומגוון מאכלים אותנטיים. לרשות הקהל הרחב יעמוד מגוון רחב של דוכנים שיציגו עבודות יד ייחודיות, מופעים ברוח החג, מוסיקה עכשווית לצד שירי הכריסמס הגדולים וסנטה קלאוס שיקבל את פני הבאים כמיטב המסורת.
הקונספט הייחודי של כריסמס מרקט בוטיקי בשטח המלון זכה להצלחה לפני תקופת הקורונה, עם הסלוגן "הכי חו"ל בארץ", עם מאות מבקרים שהגיעו ליהנות מאווירת החג. נצרת יכולה לשמש יעד לישראלים שמבקשים ליהנות מניחוחות החג המקושט.
מנכ"ל רשת מלונות גולדן קראון, מיקי שוורץ: "שלושה ממלונות רשת גולדן קראון ממוקמים בעיר נצרת. מבחינתנו, החיבור עם הקהילה המקומית הוא חלק בלתי נפרד מהפעילות התיירותית. זו השנה השלישית שהמלון יקיים את הכריסמס מרקט המסורתי ויאפשר לסוחרים מקומיים להציג את מרכולתם בשוק ססגוני שימשוך אליו אלפי מבקרים. אנו נערכים לקבל את המבקרים כדי להבטיח חוויה בלתי נשכחת."
האירועים יתקיימו בתאריכים 7 עד 11 בדצמבר וב-14 עד 18 בדצמבר בשעות 17:00 עד 22:00 .
מלון גולדן קראון נצרת, רחוב 2015 נצרת. טלפון: 04-650-8000, www.goldencrown.co.il