ל־JLG במת הרמה
חברת ג'יי־אל־ג'י (JLG) הרחיבה את סדרת במות ההרמה המספריות הקטנות שלה עם חשיפת דגם ES2632M החדש. לבמה כושר נשיאה מרבי של כ־272 ק"ג ורוחב צר של כ־81 ס"מ. הממדים תוכננו בייחוד כדי לאפשר תמרון קל בחללים צפופים ובאתרי עבודה בעלי נגישות מוגבלת.
הכלי, שמשקלו הכולל הוא 2,068 קילוגרמים, מגיע לאורך של 2.38 מטרים ולגובה של 2.23 מטרים במצב סגור. יש לו גובה פלטפורמה מרבי של 7.77 מטרים בעבודה בתוך מבנה (עם תפוסה מורשית של שני אנשים) ו־5.48 מטרים בעבודה בחוץ (לאדם אחד).
הבמה מופעלת באמצעות ארבע סוללות 6 ואט בהספק של 22 אמפר, ובעלת מעקות מתקפלים בטכנולוגיית קוויקפולד (QuikFold) המאפשרים לה לעבור בקלות דרך פתחי דלתות סטנדרטיים. משתמשים המעוניינים בכך יכולים להוסיף כאופציה משטח הגבהה מובנה באמצע המעקה, אשר מוסיף כ־50 ס"מ לגובה הפלטפורמה.
על פי החברה, לדגם עיצוב עם רדיוס סיבוב פנימי אפסי ורדיוס חיצוני של 167 ס"מ. הרדיוס מעניק תמרון מיטבי בחללים סגורים. לדגם מערכת סטנדרטית למניעת דליפות נוזלים וטכנולוגיות מתקדמות מבית החברה כגון נסיעה מוגבהת פרוגרסיבית (מערכת שמתאימה את מהירות הנסיעה של הבמה לגובה), התאמת שיפוע משתנה ומערכת ניהול הציים החכמה קלירסקיי (ClearSky).
השקת הבמה החדשה היא ציון דרך היסטורי ל־JLG, שכן היא חוגגת 50 שנות ייצור של במות הרמה מספריות. מירקו נגרי (Mirco Negri), מנהל מוצרים בכיר לציוד קומפקטי בחברה, ציין כי מפיתוח הדגמים הראשונים של במות הזרוע ועד היום, JLG דחפה את תעשיית ציוד ההגבהה קדימה בעקביות. לדבריו, הדגם החדש משקף כיצד אותה רוח חלוצית ממשיכה גם לאחר יותר מחמישה עשורים ומביאה ללקוחות פתרונות חדשניים המתוכננים למציאות של אתרי העבודה המודרניים.
החברה החליטה לחשוף את ES2632M באופן רשמי בתערוכת קונאקספו 2026 (ConExpo 2026) בלאס וגאס, 3 עד 7 במרס.
