השקת סיירת ביטחון בגני תקווה
עיריית גני תקווה, בשיתוף קבוצת מוקד אמון, משיקה את סיירת עידו, שהיא יחידת האבטחה העירונית החדשה של היישוב, שהוקמה כפרויקט הנצחה לגבורתם של שני לוחמים בני המקום שנפלו במלחמת חרבות ברזל: רס"ן עידו יהושע ז"ל, מפקד כוח בשלדג, וסמ"ר עידו שמיח ז"ל, לוחם בסיירת נח"ל.
"סיירת עידו" מוקמת ביוזמת עיריית גני תקווה כהנצחה לפועלם ולגבורתם של השניים, ונועדה לחזק את תחושת הביטחון האישי של התושבים באמצעות ניידות סיור, טכנולוגיות מתקדמות ואבטחה מוגברת במוסדות חינוך ובמרחבים ציבוריים.
היחידה תכלול ניידות סיור חדישות, מערכות אבטחה מתקדמות וצוות מאבטחים מיומן מקבוצת מוקד אמון, שעבר הכשרה ייעודית ויפעל בתיאום עם כוחות הביטחון. המאבטחים יבצעו משימות מניעה, תגובה מהירה וטיפול באירועים חריגים כדי להבטיח נוכחות קבועה ומענה מיידי.
קבוצת מוקד אמון, חברת האבטחה והמוקד הגדולה בישראל, פועלת בגני תקווה יותר מ־30 שנה, ונבחרה להקים את היחידה בשל היכרותה העמוקה עם צורכי הביטחון המקומיים, רמת מקצועיות גבוהה ויחסי האמון ההדוקים עם העירייה לאורך השנים.
לדברי דוד רוזנברג, סמנכ"ל האבטחה בקבוצת מוקד אמון: "יש לנו הזכות והכבוד להקים סיירת ביטחון הקרויה על שמם של גיבורים אמיתיים בני המקום. זו שליחות ערכית ומקצועית, ואנו גאים להשתתף במהלך חשוב כל כך לביטחון התושבים."
הקמת הסיירת מגיעה בתקופה שבה תושבים רבים חווים חוסר שקט אישי וקהילתי על רקע המצב הביטחוני המורכב מאז פרוץ המלחמה.
"דווקא עכשיו, נוכחות עירונית קבועה, התמודדות עם מצבי חירום ומניעת פשיעה הן הבסיס לחיזוק תחושת הביטחון הפיזי והנפשי של הקהילה", הוסיף רוזנברג.
צילום: מוקד אמון