מגה הסעות
ניוזלטר מגה הסעות
מגה הסעות גיליון 17
לעמוד קודם

250 אוטובוסים חשמליים של יוטונג מגיעים ליוון

11/07/2024
זמן קריאה: 0.5 דק'

יצרנית האוטובוסים הסינית יוטונג מתחילה להגיע ליוון, לערים אתונה וסלוניקי. כמות ראשונה של 46 כלי רכב נמסרה, ו-250 יחידות בסך הכול צפויות להיות על הכביש עד סוף השנה.

בד בבד הודיע שר התחבורה של יוון, כריסטוס סטיקוראס, כי נפתח מכרז חדש ל-400 אוטובוסים עם תוכניות לשלב שני של רכישת 650 אוטובוסים נוספים. בסך הכול אמורים להירכש 1,300 אוטובוסים חדשים, בעיקר חשמליים, לאתונה ולסלוניקי.

השר סטיקוראס מסר שהאוטובוסים החשמליים הנקיים החלו לנוע בכבישי אתונה. 140 אוטובוסים חשמליים כבר שולבו בפרויקט התחבורה של הבירה. מתוכם, 46 אוטובוסים משרתים לראשונה את האזרחים, ובשבועות הקרובים המספר צפוי להכפיל את עצמו.

מדובר באוטובוסים מודרניים עם טביעת רגל פחמימנית מקומית אפסית. כמו כן האוטובוסים מיועדים לאזרחים עם בעיות ניידות.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן