פולקסווגן גולף המחודשת בישראל
צ'מפיון מוטורס, יבואנית מותג פולקסווגן בישראל, משיקה בימים אלה את גולף המחודשת, דור 8.5, עם יתרונות רבים: עיצוב חד ודינמי עם מערכות תאורה מתקדמות כסטנדרט, תא נוסעים חדשני הכולל מסכי מגע מתקדמים בגודל "12.9 ומערכות נוחות מתקדמות כגון תצוגה עילית, סייען חניה אקטיבי, 9 כריות אוויר ושלל מערכות בטיחות אקטיביות מתקדמות.
המחיר של גולף המחודשת 1.5 ליטר ברמת גימור Life יהיה 169,900 ₪ (בתוספת אגרת רישוי בסך 2,326 ₪). רמת גימור Style תימכר תמורת 177,900, ורמת גימור Style Plus - 189,900 ₪ (בתוספת אגרת רישוי בסך 2,643 ₪ לשתי רמות הגימור).
לגולף המחודשת תאורת MATRIX LED עם פס תאורה רוחבי, לוגו מואר לראשונה בגולף (כסטנדרט) וטווח תאורה משופר. בצידי הרכב מראות צד מתכווננות ומתקפלות חשמלית. בחלק האחורי של הרכב תאורת LED עם גרפיקת אור תלת-ממדית כסטנדרט. חישוקי הסגסוגת בגודל 16" ומידת הצמיגים היא R16 205\55.
בתא הנוסעים של גולף המחודשת חוויה דיגיטלית עם מסך מגע 12.9" כסטנדרט וקישוריות ל-Apple CarPlay ו-Android Auto. בלוח המחוונים הדיגיטלי ממשק גרפי חדש בגודל של "10.25.
דור 8.5 של גולף יוצע בישראל בשלוש רמות גימור: רמת גימור Life עם סטנדרט אבזור גבוה הכוללת בין השאר מסך מגע 12.9", לוח שעונים דיגיטלי, מפתח חכם (פתיחת הרכב והתנעה) חיישני חניה היקפיים, תאורת MATRIX LED עם פס תאורה רוחבי ולוגו מואר, בקרת אקלים דיגיטלית שלושה אזורים, מושבים קדמיים מחוממים, חבילת תאורה ועוד.
ברמת גימור Style נוסף אבזור המוכר מסגמנטים גבוהים יותר כגון מצלמות היקפיות Area View, מושב נהג ergoActive חשמלי עם זיכרונות, מערכת שמע של Harman/Kardon, תצוגה עילית על השמשה, סייען חניה אקטיבי אוטומטי (לרבות בלימה) וחישוק 17".
ברמת גימור Style Plus נוספים חלון-גג, חישוק 18" וחלונות אחוריים כהים.
לראשונה בדגמי גולף מוצע כסטנדרט שילוב בין מנועי בנזין למערכת מיקרו היברידית. גולף המחודשת תוצע עם מנוע 1.5 ליטר TSI בעל שתי רמות הספק: הספק של 116 כ"ס המושגים בין 5,000 ל-6,000 סל"ד ומומנט מרבי של 22.4 קג"מ המושג בטווח של 3,500-1,500 סל"ד; והספק של 150 כ"ח המושג בין 5,000 ל-6,000 סל"ד ומומנט מרבי של 25.5 קג"מ המושג בטווח של 3,500-1,500 סל"ד. לשתי הגרסאות מוצמדת תיבת הילוכים DSG-7 עם הנעה קדמית.
על פי נתוני היצרן, תצרוכת הדלק הממוצעת המשולבת בגרסת 116 כ"ס וברמת גימור לייף היא 5.2 ליטר למאה ק"מ. תצרוכת הדלק הממוצעת המשולבת ברמת גימור סטייל היא 5.4 ליטר למאה ק"מ, ותצרוכת הדלק הממוצעת המשולבת ברמת גימור סטייל פלוס היא 5.5 ליטר למאה ק"מ.
דור 8.5 של הגולף מציע את רמת הבטיחות הגבוהה ביותר אי פעם בדגם זה: מערכת Travel Assist, בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטומטית בחירום עם זיהוי הולכי רגל ודו-גלגלי, שמירה אקטיבית על נתיב, זיהוי רכב בשטח מת, זיהוי תנועה חוצה מאחור, בלימת חירום אוטומטית בנסיעה לאחור, מערכת לניטור עייפות והסחת הדעת של הנהג ועוד.