מגה ולו
חדשות
אופני הרים
לעמוד קודם

גרסה מיוחדת לייטי ASR

23/04/2025
זמן קריאה: 1 דק'

חברת האופניים ייטי (Yeti) השיקה גרסה מיוחדת של דגם ההרים הפופולרי ASR כחלק מחגיגות 40 שנים למותג. האופניים מעוטרים בעיצוב היסטורי בשילוב צבעי טורקיז ואפור. העיצוב די נשכח היום, אך בשנות התשעים אלו היו בדיוק הצבעים שליוו את האופניים של רוכבים בכירים כגון ג'ימי דיטון (Jimmy Deaton) וג'יולי פורטאדו (Juli Furtado).

עם האופניים החדשים, ייטי ממשיכה במסורת הציון של תאריכים ומועדים היסטוריים על ידי הוצאה של דגמים חדשים וגרסאות מיוחדות. לפני חמש שנים, כציון ל-35 שנות קיום החברה, השיקה ייטי גרסה מיוחדת לאופני ARC.

צבעים נוסטלגיים הם לא הדבר היחיד שמבדיל את דגם ההרים המוצלח ASR מהגרסה הסטנדרטית. לקוחות ורוכבים ימצאו פה שלדה אלחוטית באופן מלא, עם חיבורים לכבלים של מערכות מרכזיות מכניות. בשביל להפוך את הדגם הייחודי למשהו בולט ומיוחד באמת, ייטי עבדה בשיתוף פעולה הדוק עם מותגים אחרים. התוצאה של שיתוף הפעולה היא מגוון חלקים ואלמנטים נוסטלגיים.

המזלג הקדמי מסוג פוקס 34 (Fox 34 SL) נצבע אף הוא בצבע טורקיז בשביל להתאים לנושא הוויזואלי של האופניים. המזלג הוארך בהשוואה לדגם הסטנדרטי ועכשיו יש לו 130 מ"מ של מהלך מתלה. חלקים מרכזיים במערכת הבלמים ובמערכת המרכזית שמגיעים מ-SRAM וכריס קינג (Chris King) נצבעו בסגול, והבר מעניק לאופניים אווירת רטרו מסוימת. גלגלי DT Swiss מורכבים מחישורי ברזל מפולשים. הצמיגים מגיעים מבית מקסיס (Maxxis Forekaster).

האופניים זמינים לרכישה דרך החברה. מדובר במהדורה מוגבלת של 200 זוגות אופניים בלבד, כל אחד יעלה 13,900 דולרים.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן