טייץ רכיבה לחורף לנשים
טייץ הרכיבה לנשים מונו קארגו (Mono Cargo) של יוניברסל קולורס (Universal Colours) משלב חום ונוחות, ריפוד איכותי והתאמה דוחסת מעט. המכנסיים מיועדים לשימוש בחורף. היצרנית ממליצה על טווח טמפרטורות של 3 עד 12 מעלות צלזיוס, והניסיון המעשי תואם את ההמלצה. בבדיקה באתר road.cc נבדק הטייץ בטמפרטורות שהשתנו בין מינוס 3 מעלות ל־10 מעלות. רק כאשר הטמפרטורה ירדה מתחת לאפס הורגשה תחושת קור קלה באזור הגב התחתון. מדובר בטווח שימוש רחב ושימושי.
בד הגוף הראשי עשוי מ־83% פוליאסטר ו־17% אלסטן, עם בטנת פליז מוברשת לשמירה על חום הגוף. ההגנה מפני רוח טובה. הטייץ שמר על חום גם ברוחות צפוניות חזקות. הבד כולל ציפוי דוחה מים (DWR) ממקור צמחי ומספק הגנה מפני טפטוף ונתזי מים מהכביש. הציפוי יעיל בגשם קל ומיוצר ללא כימיקלים ממשפחת PFC - יתרון סביבתי ממשי.
לטייץ פד קצף עם צפיפות משתנה בעובי מרבי של 13 מ"מ. ברכיבות של עד ארבע שעות הפד התגלה כנוח מאוד, עם יכולת נשימה טובה גם במאמצים גבוהים ובעליות. רצועות הכתפיים מתוכננות לביצוע הפסקת שירותים מהירה בלי להסיר שכבות חורף עליונות - פתרון יעיל לרכיבה בקור. הרצועות רחבות, גמישות ונוחות, ואינן מורגשות גם ברכיבות ארוכות.
מבחינת התאמה ומידות, הטייץ זמין בטווח רחב של מידות, מ־XXS ועד XXL. הגזרה מותאמת לתנוחת הרכיבה ובעלת דחיסה קלה. הבד גמיש ואינו מגביל את התנועה, לפיכך הטייץ נוח הן ברכיבות ארוכות והן במאמצים אינטנסיביים. יש כיס בכל ירך לשם אחסון נשנושים או פסולת קטנה. הדבר שימושי בייחוד כשהגישה לכיסי המעיל עם כפפות חורף קשה. הכיסים יכולים להכיל גם טלפון נייד, אם כי לא כולם יעדיפו להשתמש בהם למטרה זו. סמלים ופסים מחזירי אור בגב התחתון וברגל תורמים לנראות משופרת.
טייץ הרכיבה מיועד לשימוש בכל ימי החורף הקרים. הבד המוברש חמים ונוח, ההתאמה מצוינת והפתרון לעשיית צרכים מתוכנן היטב.






