נעלי רכיבה קניון טמפר
חברת האופניים הגרמנית קניון (Canyon) משיקה דגם נעליים מקורי חדש, טמפר CFR. למעשה, אלה נעלי הרכיבה המקצועיות הראשונות שקניון מייצרת במיתוג משלה. לנעליים סוליות פחמן, והיצרן מקדם אותן כדגם שתופס את המקום המדויק בין מהירות לנוחות מרבית.
דגם טמפר כבר הוכיח את עצמו במסלולי מרוצים ובתחרויות מקצועיות: זואי באקשטד (Zoe Backstedt) רכבה איתם והשיגה ניצחון בתחרויות קרוס, ומספר רוכבים בתחרויות גברים, בהם פטר ואקוץ (Petr Vakoc) ולוקה שוורצבאואר (Luca Schwarzbauer), הצליחו להגיע לתוצאות מרשימות במרוצי הרים - כולם עם נעלי קניון טמפר. עכשיו הגיע הרגע שגם רוכבים פשוטים יכולים לנסות ליהנות מהנעליים החדשות.
ראשי התיבות CFR בשם הדגם מדגישות את הכוונה של קניון למצב את הנעליים החדשות כפרטים ואביזרים יוקרתיים. הפירוש של CFR הוא "מחלקת המרוצים של קניון" (Canyon Factory Racing), ורק השיוך הזה כבר מוסיף למחיר של הדגם.
נעלי טמפר מתחלקות לשני דגמים עיקריים: נעליים לרכיבות כביש ונעליים לשטח (off-road). נעלי הכביש (CFR Road) זמינות בלבן ושחור שוקלות 250 גרם במידה 42. דגם השטח (CFR Off-Road) זמין בשחור עם פסים של חוטים חומים או בצבע לבן עם חוטים חומים או בשילוב הצבעים אפור ולבן. שתי האופציות זמינות במגוון מידות רחב (36 עד 48). אפשר לרכוש את הנעליים אך ורק דרך האתר הרשמי של קניון או דרך אפליקציה של החברה.
לנעלי טמפר מבנה סוליה פנימית מיוחד. הסוליה הגמישה מתאימה את עצמה לצורה של כף הרגל. סוליית פחמן חיצונית עוזרת לשפר העברה של עוצמה מכנית מהרגל לאופניים. לשני הדגמים של נעלי טמפר מערכת נעילה מחוגות אלומיניום Boa Li2 ושניהם עולים כ-330 יורו.