חברת פרשקובסקי מדווחת על עסקת הנדל"ן היקרה ביותר ברובע 4 בתל אביב לשנת 2025
חברת פרשקובסקי חתמה על חוזה למכירת פנטהאוז בפרויקט היוקרתי HaGaDa בקו ראשון לפארק הירקון במחיר של 24,300,000 מיליון שקלים.
דירת הפנטהאוז בפרויקט HaGaDa של פרשקובסקי שנמכרה, צופה לפארק הירקון וממוקמת בקומה ה-7 והאחרונה, כוללת 5 חדרים בגודל של 242 מ"ר בנוי, מרפסת בגודל 58 מ"ר וגג פרטי בגודל של 66 מ"ר עם מפרט סופר פרימיום ובריכה פרטית.
פרויקט HaGaDa, שהבנייה בו החלה, מציע תמהיל מגוון של דירות 2, 3, 4, 4.5 ו-5 חדרים ומרפסות בגדלים שונים עם מפרט יוקרתי, דירות גן ייחודיות עם גינות במגוון גדלים, מיני-פנטהאוזים ופנטהאוזים בשטחים של 240-110 מ"ר עם מפתחים גדולים המכניסים פנימה את הטבע העירוני פונים לנוף פנורמי של תל וגוש דן.
HaGaDa, פרויקט הדגל היוקרתי של פרשקובסקי בתל אביב, מציע שילוב מנצח בין הטבע לבין האורבניות של העיר הגדולה, המאפשר ליהנות מהשקט והאיכות של הצפון הישן של תל אביב מחד, ומאידך להיות בקו ראשון לפארק הירקון, ובקרבה לבתי ספר וגני ילדים, לחוף הים ולמוקדי הבילוי, הקניות המובילים - דוגמת נמל ת"א, כיכר המדינה, הספורטק, חוף מציצים ויציאה לאיילון.
פרויקט HaGaDa יספק חווית מגורים מודרנית, הרמונית ושלמה, הממזגת בין חיי קהילה, תרבות, פנאי ואיכות חיים - וכל זאת בבנייה מוקפדת ואקסקלוסיבית.
על תכנונו של הפרויקט מופקד משרד האדריכלים המוביל ברעלי לויצקי כסיף. על עיצוב הפנים מוקפד סטודיו מיכאל אזולאי. הצפי לאכלוס הפרויקט הוא בחודש דצמבר 2026.
אופיר שרון, סמנכ"ל השיווק והמכירות של החברה: "אנו גאים להכריז על העסקה היקרה ביותר ברובע 4 היוקרתי של תל אביב לשנת 2025. הרוכשים שרכשו את הפנטהאוז המרשים הזה גרים בשכונה ומכירים את איכות החיים של שכונת הצפון החדש בתל אביב, הם בחרו בנו בגלל הניסיון, הוותק והמוניטין של חברת פרשקובסקי וכמובן המיקום המושלם של הפרויקט והתכנון הייחודי והאיכותי של בפרויקט שמאופיין באוכלוסייה איכותית מאוד ומקומית."
הדמיה: סנאפשוט כהן