לתדהר ומבנים פרויקט התחדשות עירונית בבת ים
קבוצת תדהר וקבוצת מבנים זכו במכרז להקמת פרויקט התחדשות עירונית בהיקף גדול במתחם אנה פרנק בבת-ים. שווי העסקה מוערך ב-1.5 מיליארד ש"ח.
מתחם אנה פרנק הוא מתחם מבוקש מאוד בבת ים בשל מיקומו סמוך לבתי ספר רבים, מגרשי ספורט ומחלף הקוממיות. הפרויקט של קבוצת תדהר וקבוצת מבנים נפרס על 7.4 דונם עם תב"ע מאושרת במסלול רשויות שקידמה עיריית בת ים, המאפשרת הריסה של חמישה בניינים, בהם 144 יח"ד, והקמה של מתחם התחדשות עירונית הכולל עירוב שימושים למגורים, למסחר, לתעסוקה ולמבני ציבור.
כחלק מהתב"ע שאושרה, במתחם מתוכננים שלושה מגדלים עד 34 קומות הכוללים 512 יח"ד, כ-1,900 מ"ר מסחר ו-13,000 מ"ר תעסוקה ומבנה ציבור. פרויקט זה מצטרף לפרויקטים עם הצעת הערך הייחודית של תדהר - אחריות מורחבת ל-10 שנים על הדירה.
את המתחם החדש יתכנן משרד האדריכלים יסקי מור סיוון בהובלתם של האדריכלית רחל פללר והאדריכל עמי מור. את העסקה מטעם תדהר הוביל עמי פליישר, סמנכ"ל יזמות מגורים ומשנה למנכ"ל תדהר ייזום. מטעם מבנים הוביל יוסי לחם, מנכ"ל משותף ומבעלי הקבוצה. את המכרז ואת בעלי הדירות ייצגו עו"ד לירן זילברמן ממשרד זילברמן ושו"ת' ועו"ד גיל ברזידה ממשרד מינצר-כרמון עמית-נסים - משרד עורכי דין.
תומר אלפסי, מנכ"ל תדהר ייזום ונכסים מניבים: "עם הזכייה במכרז להקמת פרויקט התחדשות עירונית ברחוב אנה פרנק בבת-ים עם שותפינו בקבוצת מבנים, אנו ממשיכים להרחיב את תנופת ההתחדשות בעיר. זה הפרויקט החמישי של הקבוצה בבת-ים, והוא חלק מרכזי בתפיסתנו להוביל שדרוג ממשי של האזור ולהציע פתרונות מגורים, תעסוקה ומסחר ברמה הגבוהה ביותר.
"עם תכנון מודרני וחדשני, המתחם ישלב מגדלי מגורים, מגדל תעסוקה ושטחים מסחריים, ויתאים למגוון רחב של אוכלוסיות - זוגות צעירים, משפחות ומשקיעים - ובכך יתרום לשדרוג איכות החיים בעיר וימשיך את הדרך שלנו בהפיכת בת-ים לעיר מתחדשת, מבוקשת ומרכזית.
"'שיטת תדהר' הייחודית מתאפיינת בהתחייבות לליווי הלקוח לאורך כל חיי הפרויקט, החל בשלב הייזום והתכנון, דרך הביצוע המתקיים באיכות ובסטנדרטים הגבוהים ביותר וכלה בשירות אישי ללקוחות. נמשיך לפעול תוך התחייבות לערכים המובילים אותנו ולתוצר סופי העומד בסטנדרטים הטובים ביותר."
רז מנשה, בעלים ומנכ"ל משותף, קבוצת מבנים התחדשות עירונית: "בת ים נהפכת לעיר מרכזית ומבוקשת מאוד בישראל. עם הקמת תחנת המטרו הקרובה היא תתחבר נכון למטרופולין ת"א ותמשיך להיות אלטרנטיבת מגורים נוחה. אנו מאמינים מאוד בעיר. זה הפרויקט השני שלנו בסדר גודל דומה בעיר."
מתחם אנה פרנק. הדמייה: simplex 3d
