מגה מבנים
מדורים
ציוד ואביזרים לבנייה
לעמוד קודם

מכשיר גריידר למעמיסים

07/04/2025
זמן קריאה: 1 דק'

חברת ליגשין (Ligchine) משיקה אביזר טכני ורסטילי, מכשיר גריידר E-Z שמותאם למיני-מעמיסים על זחלים. מכונות כאלו משמשות בעיקר ליישור מדויק של שכבת הקרקע הראשונה, לפני שמפזרת בטון או אספלט עוברת על השטח. המכשיר מגיע עם דחסן מובנה וסכינים מובנים ומותאם למשימות יישור דו-ממדיות ותלת-ממדיות. מערכת הבקרה של המכשיר מותאמת לשילוב במערכות הפעלה של כל הדגמים הנפוצים והפופולריים של מיני-מעמיסים על זחלים.

קייל הוכמן (Kyle Hohmann), נשיא ומנכ"ל של חברת ליגשין, ליווה את ההשקה הרשמית של המכשיר בתערוכה "עולם הבטון" (World of Concrete 2025), ואמר: "הגריידר יוצר בשביל לספק ללקוחות שלנו מכשיר טכני איכותי לעבודות יישור ופילוס, שהם יוכלו להשתמש בו בלי לשנות את המערך הטכני של המכונות שעליהן הם עובדים. פיתחנו את מכשיר עם כמה תכונות טכניות ייחודיות שאי אפשר למצוא בשום גריידר מודרני אחר. מערכת רולרים כפולים מאזנת את המכשיר ואת המכונה. הוורסטיליות של המכשיר מאפשרת לו למלא את מקומם של כמה מכשירים ואביזרים באתר העבודה."

נציגי החברה אומרים, כי גריידר E-Z מסוגל להתמודד עם משימות שטח מגוונות בסביבות מגוונות, כולל יישור קרקע במחסנים, מגרשי ספורט וחניות.

המכשיר מתוכנן לשיווק ולמכירה מהאביב הקרוב. הוא שוקל 1.1 טונות, ומידותיו הן 2.3 מטרים לרוחב במצב סגור ו-2.6 מטרים במצב פתוח (עם כנפיים צדדיות פתוחות).

חברת ליגשין הוקמה בשנת 2007 בדריין (Darien) שבמדינת ויסקונסין האמריקנית. כל המכשירים והרכיבים שלה מיוצרים במפעל הבית שלה בעיר.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
סרטונים
The All-New E-Z Grader Skid-Steer Attachment!
כותרת
תוכן