מגה מבנים
עיצוב ואדריכלות
עיצוב פנים
לעמוד קודם

מגמות השנה שעברה בעיצוב מטבחים

16/01/2022
זמן קריאה: 1 דק'

מגזין ADPRO מציג מגמות אחדות בעיצוב מטבחים בשנת 2021.

  • שיבה לעץ: אנשים מבקשים עיצוב טבעי יותר, המשרה תחושת ביתיות וחום.
  • שאיפה לעיצוב מדויק יותר בפרטים: עם שכלול הבישול והאפייה הביתיים, נוספו למטבחים רבים כלים ומכשירים חדשים, שפעם היו מנת חלקם של בשלנים מומחים בלבד. בשנת 2021, עלה הביקוש לעיצוב המטבח בצורה המתאימה לציוד ולכלים חדשים, כמו מכונת אספרסו, מכשיר לרידוד פסטה, או כלי לאפיית לחם.
  • אי כפול: אם בשנים עברו היה "האי" הטרנד החם של המטבחים, נראה שבשנת 2021 הוכפל הטרנד והפך לאי כפול. רבים ביקשו להכניס למטבח אי כפול להגדלת נפחי האחסון ומשטחי הכנת המזון - בצורה המאפשרת לארח במטבח כמות גדולה יותר של אנשים. ההגדלה של האי במרכז המטבח הפכה את הארונות הגבוהים למיותרים, ועל כן הטרנד הבא של המטבחים הוא ויתור על ארונות גבוהים.
  • מטבח חכם: מגמה ההולכת ומתפשטת בתחום מטבחי היוקרה. כמעט כל מתקן או אביזר במטבח, זמין גם בגרסתו ה"חכמה" - ארונות מטבח הנסגרים בלחיצת כפתור, ברזים המופעלים בהוראה קולית או בתנועת יד באוויר, תנורים הנשלטים מהנייד או מקררים המדווחים כשהחסה במדף התחתון מרקיבה וצריכה להיזרק לפח. באופן כללי, נראה שאנשים מבקשים מטבחים עם פונקציונליות נרחבת, מבלי לוותר על האסתטיקה, כך שאפשר יהיה לבצע פעולות מורכבות בנוחות ובאווירה ביתית ונעימה.

 

 


מקור: www.architecturaldigest.com

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן