מגה מוסך
ניוזלטר מגה מוסך
מגה מוסך גיליון 261
לעמוד קודם

מכשיר לבדיקת פליטות

13/03/2025
זמן קריאה: 1 דק'

מכשירי בדיקת פליטות של גזים מרכבים הם חלק הכרחי בכל מוסך ונקודת טיפול. המכשיר הקומפקטי החדש של חברת קיין (Kane) לבדיקת פליטות מייצג את ההתפתחויות האחרונות בטכנולוגיות ובשיטות של בדיקות פליטות וגזים מזהמים. אפשר לחבר עד חמישה חיישנים למכשיר, עד שלושה מהם יעבדו בו-בזמן. החיישנים ימדדו רמות של פחמן חד-חמצני ודו-חמצני. בדומה למכשירים וכלים אחרים של קיין, במכשיר החדש, חלק מסדרת הדגמים EGA, חיישנים שיוצרו לפי טכנולוגיות מתקדמות וחיישנים מתקדמים שיוצרו לפי כל התקנים ובהתאם לפיתוחים בתחום, בארצות הברית ובעולם.

EGA הוא המכשיר המדויק ביותר למדידת רמה של פליטות מזהמות ברכבים שעובדים על דלק מאובן. המכשיר מותאם לכל סוגי הרכבים, ממכוניות פרטיות קומפקטיות ומשאיות ועד מלגזות ומכונות ליישור קרח. בזכות המבנה ועיצוב קומפקטי של המכשיר, טכנאים ומכונאים יכולים לחבר אותו ישירות בתוך הרכב ולבצע בדיקות דיאגנוסטיות מהירות, תוך כדי זיהוי מהיר ואפקטיבי של בעיות ותקלות במערכת הפליטה של הרכב, אם יש כאלו.

אפשר לחבר את המכשיר למערכות ולמחשבים חיצוניים. הוא מותאם לשילוב עם הפלטפורמה הייחודית של חברת קיין (Kane Link). שיטות ההתחברות מאפשרות להפעיל את המכשיר לצד ציוד טכני מגוון ולהעביר את הנתונים למחשבים ולתוכנות ייעודיות בדרך אלחוטית. כל מכשיר מסוג קיין EGA מגיע עם מודול אלחוטי לחיבור למערכות קיין לינק, מטען USB1 וכיסוי נשיאה ייחודי.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן