מכשיר להחלפת צמיגים
לחברת הופמן (Hofmann) מכשיר אוניברסלי להחלפת צמיגים, מונטי 8800 (Monty 8800). המכשיר הוורסטילי משלב תכונות טכניות פרודוקטיביות של מכשירי החלפה קומפקטיים ותכונות ייחודיות שאפשר למצוא רק במכשיר גדול להחלפת צמיגים, ללא משנקים וידיות.
המכשיר הוא למעשה מערכת ייחודית שכוללת כמה מכשירים וכלים, בהם ליפט גלגלים ומצלמה לשליטה מדויקת ובטוחה על כל שלבי ההחלפה של הציוד. המכשיר עוזר להחליף צמיגים, כולל צמיגי פרופיל נמוך וצמיגים ללא אוויר. מונטי מספק ורסטיליות טכנית יוצאת דופן בעבודה עם מגוון צמיגים וגלגלים.
מנוף גלגלים משולב חוסך זמני התקנה ותיקון תוך כדי שהוא מפחית סיכונים טכניים ופיזיים רבים. טכנולוגיית סמארט ספיד (SmartSpeed) הייחודית של הופמן מפעילה את המנוע החשמלי של המכשיר ומספקת יחס אופטימלי של מהירות ומומנט סיבוב בהחלפה או בתיקון של גלגל. מערכת התקנה והורדה חדשנית מזרזת במידה רבה תהליכי תיקון.
המכשיר מתאים לגלגלים ברוחב עד 38 ס"מ ובהיקף של עד 119 ס"מ. סיבולת הליפט היא 70 קילוגרמים. היקף החישוק המרבי - 76 ס"מ, רוחבו - עד 33 ס"מ.