סדרת בקבוקי אומברה של הפיל היפני
מותג הכלים התרמיים היפני הפיל היפני, המתמחה בכלים ובבקבוקים תרמיים בעיצובים חדשניים ובעלי בידוד איכותי, משיק סדרת בקבוקים חדשה בעיצוב אומברה מתחלף, המשלבת מראה עכשווי עם שמירה על טמפרטורת המשקה לאורך זמן. הסדרה מתאפיינת במעברים הדרגתיים ורכים בין גוונים, היוצרים עומק חזותי ונוכחות מעודכנת. בין שילובי הצבעים: מעבר מוורוד לסגול, מתכלת לכחול, גוני טורקיז משתנים מבהיר לכהה ומעבר מנחושת לשחור. שינויי הגוון מתרחשים בהדרגה לאורך גוף הבקבוק ומעניקים לכל פריט מראה ייחודי ומובחן.
כמו שאר מוצרי המותג, גם סדרת אומברה עשויה מפלדת אל חלד וכוללת בידוד ואקום בין הדופן הפנימית לדופן החיצונית, המסייע לשמור על חום או קור המשקה למשך שעות. המבנה התרמי מאפשר לשמור על משקאות בטמפרטורה יציבה לאורך היום, בבית, במשרד, בלימודים, בנסיעות או בפעילות חוץ.
לבקבוקים מכסה חכם לפתיחה בלחיצה ותפעול ביד אחת, נעילת ביטחון למניעת נזילות, מעצור המונע סגירה בזמן השתייה, מערכת אוורור לשתייה נוחה ופתח מילוי רחב. ציפוי פנימי נוגד כתמים מסייע לשמור על הניקיון גם בשימוש עם קפה או תה. הבקבוקים אינם מכילים BPA.
הסדרה מוצעת בשלושה נפחים לבחירה: 480 מ"ל, 600 מ"ל ו־950 מ"ל, להתאמה למגוון צרכים לאורך היום. מחיר: 189 עד 239 שקלים, בהתאם לגודל.
אתר המותג www.Zojirushi.co.il.
סדרת בקבוקי אומברה של הפיל היפני. צילום: יח"צ חו"ל



