מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לעוגת טירמיסו לימונענע

27/05/2025
זמן קריאה: 0.5 דק'

חברת פרימור, יצרנית מובילה בישראל של מיצים סחוטים טבעיים, מגישה עם הבלוגרית אולגה טוכשר (המרכיב הסודי) מתכון חגיגי ומיוחד לרגל שבועות: טירמיסו לימונענע - עוגת קינוח אוורירית בטעם רענן ומקורי של לימון ונענע. המתכון קל להכנה, משלב משקה לימונים ונענע של פרימור, והעוגה מתאימה להגשה כקינוח בארוחת החג.

מצרכים לתבנית מרובעת 22 ס"מ

  • 1 חבילת בישקוטים (200 גרם)
  • 1.5 כוסות משקה קל לימונים ונענע של פרימור
  • 1.5 מכלים שמנת מתוקה (375 מ"ל)
  • 1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
  • 1 חבילת גבינת מסקרפונה (250 גרם)
  • 1 קליפת לימון מגורדת

לקישוט:

  • פלחי לימון מסוכרים (לא חובה)
  • עלי נענע טריים

הכנה

  1. מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת יציבה.
  2. מוסיפים את גבינת המסקרפונה וקליפת הלימון המגורדת, וממשיכים להקציף לקרם אחיד וסמיך.
  3. מרכיבים את העוגה: טובלים כל בישקוט במשקה קל לימונים ונענע שתי שניות, ומסדרים בשורה בתחתית התבנית (אם צריך, שוברים את הבישקוטים). מורחים את הקרם מעל שכבת הבישקוטים הראשונה, וחוזרים על פעולת הטבילה והמריחה ליצירת הקומה השנייה של העוגה.
  4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעה לפחות.
  5. מקשטים את העוגה בפלחי לימון מצופים בסוכר ובעלי נענע טריים, ומגישים.

 

צילום: אולגה טוכשר

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן