מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

פאד תאי רצועות בקר מן הצומח

04/06/2025
זמן קריאה: 0.5 דק'

מותג תחליפי הבשר, העוף והדגים INSDEAT מבית עוף הגליל מגיש מתכון מיוחד של פאד תאי רצועות בקר מן הצומח. המנה קלה להכנה, עשירה בטעמים, צמחונית ומתאימה גם לטבעונים. נהדרת כארוחת צוהריים או ערב מזינה: רק להפשיר ולהקפיץ.

בנבחרת המוצרים של INSDEAT יש 11 מוצרים טבעוניים, איכותיים וכשרים, מרכיבים טבעיים, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירים בחלבון וחלקם ללא גלוטן. הם מיועדים לבישול והגשה.

מצרכים למנה

  • 1 חבילת רצועות בקר מן הצומח של INSTEAD (160 גרם)
  • 1/4 חבילת אטריות אורז מושרות במים כשעה
  • 2 כפות שמן בוטנים
  • 1/3 חבילה נבטים
  • 2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפיות סוכר
  • חופן בוטנים קלויים וקצוצים
  • צרור עלי כוסברה
  • 1/4 צ'ילי פרוס דק
  • 1/2 פינגר ליים

הכנה

  1. במחבת חמה עם שמן בוטנים (או שמן צמחי אחר) מקפיצים את רצועות הבקר מן הצומח של INSTEAD.
  2. מוסיפים את אטריות האורז עם מעט מאוד מהמים ומקפיצים כשתי דקות.
  3. מוסיפים רוטב סויה עם סוכר ומקפיצים כשתי דקות נוספות.
  4. מוסיפים בצל ירוק ונבטים ומקפיצים כשתי 2 דקות נוספות.
  5. מקשטים בעלי כוסברה, צ'ילי, פינגר ליים ובוטנים, ומגישים.

 

צילום: הדס ניצן

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן