מגה מזון
מדורים
ציוד לתעשיית המזון
לעמוד קודם

טכנולוגיה לשמירת מזון חם

05/11/2025
זמן קריאה: 1.5 דק'

חברת Carter-Hoffmann, הידועה במערכות חדשניות לשימור והגשה במטבחים מקצועיים, מציגה את Chrisper Station - תחנת חימום מהדור החדש שנועדה לתת מענה לאחת הבעיות המרכזיות בענף ההסעדה: כיצד לשמור על מזון מטוגן או אפוי חם, פריך ואיכותי פרקי זמן ארוכים בלי לפגוע בטעם ובמרקם.

במטבחים מקצועיים האתגר ברור: מזון היוצא מהטיגון או מהתנור חייב להגיע ללקוח במהירות כדי לשמור על חוויית אכילה מיטבית. המתנה ארוכה מדי גורמת לאובדן פריכות, לספיגה עודפת של שמן, ולעיתים קרובות מנות שנפגמו נזרקות. תחנת Chrisper Station נועדה לפתור בעיה זו באמצעות שילוב ייחודי של טכנולוגיות חימום שמכפילות פי שניים כמעט את משך הזמן שבו המזון נשמר פריך לעומת פתרונות חימום מסורתיים.

התחנה מבוססת על טכנולוגיה כפולה: זרימת אוויר חם בהסעה מבטיחה פיזור אחיד של חום מסביב לכל פריט מזון, וחימום קרינתי מקבע את מרקם הפריכות ומונע ריכוך. השילוב הזה מאפשר להחזיק מזון מוכן לאורך זמן בלי שיאבד מאיכותו. יתרון נוסף הוא הפחתת בזבוז מזון - פחות מנות שנזרקות משפרות את הרווחיות של העסק ומייעלות את תהליכי המטבח.

בצד התפעולי, ל־Chrisper Station עיצוב נוח ומודרני: דלת כפולה ייחודית בתהליך רישום פטנט, מאפשרת גישה דו־כיוונית מצד המטבח ומצד ההגשה. כך נשמרת זרימת עבודה חלקה, ומצטמצמים עיכובים ושיבושי שירות. התחנה יכולה להכיל עד 4 תבניות אפייה סטנדרטיות בגודל 18 על 26 אינץ', ובכך מעניקה גמישות רבה למטבחים בכל מיני סדרי גודל, מדוכני מזון מהיר ועד מסעדות מוסדיות עתירות נפח.

ממשק ההפעלה של התחנה מבוסס על בקר מגע אינטואיטיבי המאפשר שמירה והפעלה של מתכונים מותאמים מראש, ניהול זמני עבודה מדויקים ותפעול קל לצוות. קיים חיבור USB לעדכוני תוכנה מהירים, לפיכך אפשר להתאים את התחנה לדרישות המשתנות של המטבח ולשפר ביצועים לאורך זמן.

תחנת Chrisper Station אינה רק כלי עבודה יעיל אלא גם חלק מתפיסת החדשנות הרחבה של Carter-Hoffmann. היא מוצגת למשתמשים פוטנציאליים כחלק מקו המוצרים החדש ב־Middleby Innovation Kitchen, מרכז ההדגמות והפיתוח של קבוצת Middleby, ומסמלת את הכיוון שאליו שואף הענף: פתרונות טכנולוגיים שמחברים בין חוויית לקוח מיטבית לבין יעילות עסקית ותפעולית.

Chrisper Station היא מהפכה בתחום שמירת המזון החם במטבחים מקצועיים. היא מעניקה מענה לבעיות של איכות, בזבוז מזון וזרימת עבודה, וממחישה כיצד חדשנות הנדסית עשויה להפוך אתגר יום־יומי להזדמנות עסקית. בעבור שפים ומנהלי מסעדות, הכלי האסטרטגי מאפשר להבטיח שלקוחות יקבלו מנות חמות ופריכות בכל פעם, גם כאשר תנאי השירות אינם אידיאליים.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן