לפמי מערך הגנת נתונים מבוסס על מטאליק
Femi, חברה מובילה בשירותי בריאות דיגיטליים, השלימה באמצעות חברת ווי-אנקור פרויקט להטמעת מערכת הגנת נתונים, גיבוי והתאוששות מאסון, המבוססת על Metallic (מטאליק), פתרון גיבוי הענן שהוא חלק מפלטפורמת חוסן הסייבר Commvault Cloud של קומוולט.
מערכת מטאליק תשמש את Femi להגנת נתונים, גיבוי והתאוששות מאסון לנתונים של מערכות ה-SaaS: מערכת Office 365 הכוללת דואר אלקטרוני Exchange, יומנים, אנשי קשר, Teams, One drive ו-SharePoint, וכן להגנת נתונים וגיבוי של מערכת Dynamics CRM Online.
לאחרונה הוחלט בחברה להעביר את מאות המשתמשים של יישומי מיקרוסופט אופיס לפתרון Office 365 המסופק במודל SaaS בענן Azure של מיקרוסופט באמצעות חברת ווי אנקור. כמו כן הוקמה מערכת לניהול קשרי לקוחות מבוססת Dynamics CRM Online, אשר מנהלת את פעילות בריאות התלמיד שמספקת Femi והפועלת גם היא בענן Azure. ב-Femi חיפשו פתרון להגנת נתונים, גיבוי והתאוששות מאסון, עם דגש בהגנה ממתקפות כופר, תקיפות סייבר ואובדן מידע, אשר מותאם להגנה על יישומי הענן.
"הפרויקט נועד להבטיח הגנה מקיפה על הנתונים והמערכות שלנו לצד יכולות גיבוי והתאוששות מהירות", מסביר בנצי אשכנזי, מנהל התשתיות של Femi. "בחרנו ב-Metallic של Commvault לאחר פיילוט מוצלח, וזיהינו שיש לו שילוב אידיאלי של ביצועים גבוהים, שחזור מהיר וגמישות בהרחבת השימוש בעתיד. ההטמעה שביצעה ווי-אנקור מקבוצת חילן הייתה מהירה, הממשק נוח לשימוש, והתהליך כולו עבר באופן חלק. בבדיקות שערכנו, תיבות דואר שוחזרו במהירות מרבית."
אשכנזי הוסיף: "ל-Metallic יש יכולת לגבות מגוון רחב של יישומי SaaS, ואנו צופים שנרחיב את השימוש בו למערכות נוספות בענן. התרשמנו מאוד מהמקצועיות של צוות Commvault בישראל ומהיכולות של ווי-אנקור, שמלווה אותנו שנים רבות בניהול התשתיות."
לדברי דפנה אהרוניון, מנהלת הלקוח, בווי אנקור, "כחברה המספקת שירותים בתחום הבריאות, Femi חייבת לבחור את הפתרונות האמינים והטובים ביותר בתחומה. לאחר בחינת הפתרונות הקיימים בחרה Femi בפתרון מטאליק של קומוולט כפלטפורמה המרכזית להגנה על היישומים והמידע בענן בזכות פשטות הממשק, מהירות ביצוע הגיבויים וההגנה מפני מתקפות כופרה. כיום החברה יכולה להבטיח המשכיות עסקית במקרה הצורך והגנה על המידע. פרויקט ההטמעה היה קצר ואפקטיבי, וכן המהירות שבה למד צוות Femi להכיר את הפתרון ויתרונותיו."
לדברי נוגה סהר, מנהלת מכירות מגזר תעשייה והיי טק בקומוולט ישראל, "Commvault Cloud הוא הפתרון החסין, החזק והאמין ביותר לגיבוי נתונים והשגת חוסן סייבר. הוא מבטיח ביצועים גבוהים של גיבוי הנתונים ושחזורם במקרה הצורך. אנו שמחים שמטאליק היא הבסיס להגנה על יישומי הענן של Femi כיום, ועוד יותר בעתיד, עם התרחבות השימוש של החברה ביישומי ענן."
