מגה מיכשור
מדורים
בינה מלאכותית
לעמוד קודם

רדקום משיקה יישומי Generative AI חדשים שיסייעו למפעילים בייעול ניהול הרשתות

24/01/2024
זמן קריאה: 2.5 דק'

חברת רדקום דיווחה על השקת NetTalk - יישומי בינה מלאכותית יוצרת (GenAI) המהווים חלק מתיק המוצרים של RADCOM ACE. יישומי AI חדשניים אלה מאפשרים למפעילים לאמץ את כוחה של הבינה המלאכותית היוצרת ונתונים מהימנים במטרה לנהל באופן מהיר וחסכוני יותר את פעולות הרשת שלהם. באמצעות התייעלות של צוותי ההנדסה, מיטוב של איכות רשתות ה-G5 ובמקביל הפחתת עלויות, תורמים יישומים חדשניים אלה לחוויית משתמש טובה יותר.

מפעילים יכולים לתקשר ישירות עם הרשת שלהם ולמנף תובנות מקיפות באמצעות GenAI ומודלי שפה גדולה (LLM) מותאמים אישית. כל המפעילים- מתחום ההנדסה ועד לרמת המנהלים הבכירים יכולים לנצל של מאגר המידע העשיר ש-RADCOM ACE מייצרת תוך כדי שהיא מנטרת את הרשת באופן אקטיבי באמצעות שפה טבעית. הם יכולים להבין בקלות את השפעתן של תקלות על שירותי הרשת וכיצד הן משפיעות על חוויית הלקוח. הודות לשימוש בארכיטקטורת הענן של RADCOM ACE, ניתן לבנות את יישומי NetTalk על פלטפורמות ענן כגון Microsoft Azure, AWS ו-Google Cloud. הדבר מקל על בנייה והרחבה של יישומים המבוססים על GenAI.

"קבלת החלטות מבוססת נתונים נמצאת בראש סדר העדיפויות של מפעילי תקשורת משום שהיא יכולה לייצר הבדל משמעותי במניעת אירועים שלילים ללקוחות החברה. עם פלטפורמת הבטחת השירות שלנו המבוססת ענן ונתונים מהימנים, רדקום נמצאת בין החברות הראשונות המספקות שירות ברמת וודאות גבוהה ומנצלות את כוחה של GenAI ע"מ לחלץ תובנות מהירות מהנתונים הנאספים מהרשת," אמר אייל הררי, מנכ"ל רדקום. "ההצעה החדשה תסייע ללקוחותינו לפשט את שיטות העבודות העיקריות, תוך שיפור יכולתם לתחזק באופן פרואקטיבי את שירותי איכותיים ה- G5 שלהם.

NetTalk של רדקום מנצלת את מאגרי המידע הייחודים שלה החברה ואת הפלטפורמות מבוססת ענן שלה כדי להציע פתרונות מתקדמים אשר ניתנים להתאמה אישית עבור מפעילים ברחבי בעולם. יישומי ה-GenAI הללו יעזרו למפעילים להתמודד עם המורכבות והעומסים של נתונים ברשת ה G5 במטרה להבטיח שירות איכותי ולקבל מידע בזמן אמת על מה שקורה ברשת שלהם".

 

אייל הררי, מנכ"ל רדקום. צילום: יח"צ

יישומי ה-NetTalk של רדקום כוללים:

  • תיאום בין מספר שרשראות של פעולות, המפשטות תובנות שמופקות באמצעות ניטור הנתונים ברשת. לדוגמא, משתמש יכול להנחות את היישום להצביע על אזורים גיאוגרפיים, זמנים וסיבות מדוע שירותי הוידאו לא עמדו בתנאי סף מסוימים.
  • שימוש במודלי שפה טבעית במטרה לייצר ביטוי חזותי לתובנות משמעותיות מנתונים מעובדים כתגובה להנחיות חופשיות של המשתמש. תוצאות ניתוח כזה ניתן להציג בכלי אנליטיים שבהישג ידו של המשתמש או בכלי ענן מובילים בתעשייה כמו Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) ו-Google Cloud.
  • סוכן מבינה מלאכותית אשר מומחה למוצר ומנחה את המשתמשים הן בעניין הגדרות הרשת והן בעניין התצורה של המוצר על פי תקני התעשיה ונתוני הבטחת השירות.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן