מגה קלינטק
חדשות
חדשות טכנולוגיה
לעמוד קודם

מחקר של קורטק ואדלייד: טכנולוגיית CSpace

29/11/2023
זמן קריאה: 1 דק'

קבוצת קורטק (The Coretec Group), מפתחת של חומרים פעילים באנודת סיליקון לסוללות ליתיום-יון וציקלוהקססילן (CHS) לכלי רכב חשמליים, קלינטק ויישומי טכנולוגיה חדשניים, הודיעה כי המחקר שלה בשיתוף עם אוניברסיטת אדלייד על טכנולוגיית התצוגה הנפחית CSpace 3D שלה נבחר להצגה בכנס SPIE Photonics West 2024. המצגת תתקיים בסן פרנסיסקו שבקליפורניה ב-30 בינואר 2024 בשעה 16:40 PST ותפרט את ההתפתחויות האחרונות במחקר CSpace.

המצגת תועבר על ידי ד"ר יונלה ווי מאדלייד ומבוססת על טכנולוגיית CSpace של Coretec, המשתמשת בשני לייזרים אינפרא אדום בלתי נראים כדי ליצור פיקסלים נראים בתמונה תלת-ממדית בזכוכית בתוך תא הדמיה. המחקר העריך שלושה סוגי זכוכית חלופיים בעלי אנרגיה נמוכה של פונון, בעלי איכות אופטית גבוהה ופוטנציאל לייצור המוני. זכוכית טלוריט נמצאה כמועמדת המבטיחה ביותר בשל יעילות פלואורסצנטית גבוהה לתצוגה ושדרוג הגודל של תא ההדמיה. הטכנולוגיה יכולה לשמש במגוון רחב של יישומים, בהם הדמיה רפואית, עיצוב רכב וחלל, ויזואליזציה במזג אוויר, ניטור והגנה.

"העבודה שלנו עם קבוצת Coretec הייתה מועילה מאוד והניבה תוצאות מעודדות", אמר ד"ר וויי, חוקר פוסט-דוקטורט במכון לפוטוניקה וחישה מתקדמת באוניברסיטת אדלייד (IPAS).

"אנחנו מעודדים מהתוצאות של אוניברסיטת אדלייד, ונרגשים לחלוק אותן עם מובילים בתעשיית הפוטוניקה", אמר מאט קפרס, מנכ"ל קבוצת Coretec. "מאמצי החברה שלנו ממשיכים להתמקד ב-Endurion, אך אנו להוטים לחפש אבני דרך חדשות בפיתוח טכנולוגיית CSpace שלנו, ושואפים בסופו של דבר לממש את הערך לבעלי המניות של מוצר מיוחד זה."

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן