מגה קלינטק
חדשות
חדשות מזון
לעמוד קודם

Yo Egg: ארוחת בוקר מבוססת צמחים

20/03/2024
זמן קריאה: 1.5 דק'

במהלך פורץ דרך לתעשיית המזון טק, Yo Egg הזניקה את המוצר החדשני שלה מהמעבדה למדפי הקמעונאות בחוף המערבי. החברה, הידועה ביצירתה שמשכפלת את הטעם, המרקם והמהות התזונתית של ביצה נוזלית מסורתית, מסמנת את הכניסה הגדולה שלה לקמעונאות עם Whitestone Natural Foods.

מוצר חלוצי זה עשוי מתערובת של חלבון סויה וחומוס עם מגע של שמן חמניות ומספק חוויה קולינרית. Yo Egg, שתחילה הוצג למגזר שירותי המזון באמצעות שותפות אסטרטגית עם Veggie Grille ביולי 2023, עברה במהירות לזירת הקמעונאות ומספקת שירות לצרכנים מודעים לבריאות החושקים באלטרנטיבה לביצים קונבנציונליות.

הופעת הבכורה של Yo Egg בסופרמרקטים נבחרים בלוס אנג'לס, בהם Besties Vegan Paradise ו-Rainbow Acres Natural Foods, מסמנת את תחילתה של תוכנית ההתרחבות האסטרטגית. עם שאיפות לחדור לשוק הניו יורקי ולהרחיב את טווח ההגעה ברחבי קליפורניה ומחוצה לה, החברה שואפת לרתק את חך הצרכנים ברחבי הארץ.

ערן גרונר, מנכ"ל Yo Egg, מתאר את אסטרטגיית הקמעונאות של החברה, תוך שימת דגש בגישה ממוקדת שמתחילה במפעלי מזון טבעי נישתי לפני הפיכה לענקית אזורית כגון בריסטול פארמס. המטרה האולטימטיבית היא הבטחת שותפויות עם אנשי תעשייה כגון נבטים ו-Whole Foods ותפיסת Yo Egg כשם נרדף לחדשנות ומצוינות קולינרית.

מה שמייחד את Yo Egg הוא לא רק הטבע הצמחי שלה אלא המחויבות האיתנה שלה לספק תחליף ביצה טעים ונטול כולסטרול, שמתחרה במקבילה שמקורה בבעלי חיים. Yo Egg, שהוקמה על ידי השפית הישראלית יוספה בן כהן, התחילה כניסוי צנוע במטבח, המונע על ידי רצון לספק לצרכנים חוויית "ביצה שלמה" אותנטית בלי להתפשר על טעם או ערכי תזונה.

שלא כמו אלטרנטיבות צמחיות רבות, Yo Egg נמנעת מאג'נדה סביבתית או זכויות בעלי חיים, ובמקום זאת נותנת לאיכות המוצר לדבר בעד עצמה. עם ההתמקדות הבלתי מעורערת שלה בטעם, במרקם וביתרונות הבריאותיים, Yo Egg עומדת לשבש את ארוחת הבוקר ומציעה לצרכנים פינוק נטול רגשות אשם שיספק את החך המבחין ביותר.

Yo Egg פותחת שביל במגזר המזון הצמחי המתפתח, לא רק כדי להגדיר מחדש את ארוחת הבוקר. היא מחולל מהפכה בדרך שבה חושבים על אוכל. עם חדשנות בבסיסה וטעם בחזיתה, Yo Egg אמורה להיהפך למרכיב עיקרי במשקי בית ברחבי הארץ, ולבשר על עידן חדש של חקר קולינרי וקיימות בתעשיית המזון.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן