KUKA ודאסו ישתפו פתרונות אוטומציה ליצרנים
דאסו סיסטמס הכריזה על שותפות עם חברת KUKA, מובילה גלובלית בתחום האוטומציה והרובוטיקה התעשייתית, כדי לספק לתעשיות הייצור פתרונות מקיפים העונים לדרישות הגוברות בתחומים רובוטיקה ואוטומציה.
במסגרת ההסכם, דאסו סיסטמס מצטרפת ל-mosaixx, האקוסיסטם הדיגיטלי של KUKA לפתרונות תוכנה תעשייתיים, ומאפשרת ללקוחות KUKA דרך קלה לרכוש את פלטפורמת 3DEXPERIENCE ולהשתמש ביישומיה. השותפות בין דאסו סיסטמס ל-KUKA, עם הסגמנט החדש שלה KUKA Digital, מרחיבה ללקוחות את הגישה לטכנולוגיית התאום הווירטואלי וליכולות השיתוף המתקדמות שהיא מציעה, ופותחת הזדמנויות חדשות לפיתוח פתרונות חכמים, יעילים וגמישים יותר המקדמים חדשנות ושיפור של תהליכי הייצור.
שווי השוק העולמי של התקנות פתרונות רובוטים תעשייתיים מוערך כיום ב-16.5 מיליארד דולר ומונע על ידי מגמות כגון בינה מלאכותית ויעילות אנרגטית. עם יותר מארבעה מיליון רובוטים תעשייתיים שפועלים כיום במפעלים ברחבי העולם, הצפי הוא שעד 2026 יגיע מספר ההתקנות השנתי ל-718,000.
mosaixx, שהושקה על ידי קבוצת KUKA בשנת 2024, היא פלטפורמה פתוחה ושיתופית לתחום המתפתח של תוכנה לתעשייה. הפלטפורמה מעניקה למהנדסים ולמומחי אינטגרציה גישה למגוון רחב של פתרונות לקידום הדיגיטציה והאוטומציה של רצפות ייצור ומכונות תעשייתיות, תוך שימוש בגישה אקוסיסטמית, ללא תלות בסוג המכונה או ביצרן.
פלטפורמת 3DEXPERIENCE של דאסו סיסטמס ויישומיה משמשים בתעשיית הציוד התעשייתי בעולם לתכנון, לסימולציה ולהנדסה של מוצרים, תהליכים ותשתיות באופן וירטואלי, עם נתונים המוזנים בזמן אמת, עוד לפני שלב הייצור הפיזי.
"שיתוף הפעולה עם דאסו סיסטמס מאפשר לנו להרחיב את הפורטפוליו של mosaixx עם טכנולוגיית תאום וירטואלי מובילה. מהנדסים יוכלו לבצע סימולציות וניתוחים עם נתונים המגיעים בזמן אמת, ועבודה שיתופית יעילה יותר תאפשר לאינטגרטורים גישה לאפליקציות גמישות יותר, לשיפור האדפטיביות והחדשנות", אמר קווירין גורץ, מנכ"ל KUKA Digital.
"באמצעות השותפות עם KUKA אנו יכולים להציע גישה פשוטה לפלטפורמת 3DEXPERIENCE וליישומים שלנו כגון CATIA, DELMIA ו-SOLIDWORKS. מהלך זה יאפשר ללקוחות לנצל את היתרונות של העולם הווירטואלי, לעבוד באופן שיתופי ולהגיע לחדשנות במגוון רחב של מגזרים, בהם רכב, תעופה, אלקטרוניקה, עיבוד מתכות, לוגיסטיקה ובריאות", אמר ג'אן פאולו באסי, סגן נשיא בכיר Customer,Role Experience דאסו סיסטמס.
השותפות הוכרזה באירוע 3DEXPERIENCE WORLD של דאסו סיסטמס ביוסטון, המיועד לקהילת משתמשי SOLIDWORKS ופלטפורמת 3DEXPERIENCE.
צילום: יח"צ