מגהמה - ציי רכב
כתבות
מגה משפט
כללי
לעמוד קודם

בקשה לאישור הסדר פשרה: פגם סדרתי בהגה ביונדאי

12/05/2025
זמן קריאה: 2 דק'

בקשה לאישור הסדר פשרה הוגשה לבית המשפט המחוזי מרכז-לוד בבקשה שהוגשה בראשית חודש ינואר 2022 לאישור תביעה ייצוגית נגד יונדאי מוטור (HYUNDAI MOTOR COMPANY) ונציגתה בישראל, חברת כלמוביל מראש העין.

עניינה של הבקשה היא הטענה שברכבים מכל מיני דגמים של יונדאי קיים פגם סדרתי בקפיץ השעון/סליל כרית האוויר - רכיב שנמצא מתחת לגלגל ההגה, ותפקידו ליצור המשכיות חשמלית לכרית האוויר, לצופר ולכפתורי השליטה על גבי ההגה.

לפי הטענה, שנתמכה בין היתר בחוות דעת של מומחה מהנדס רכב, הסליל מפסיק לתפקד באופן שמביא לניתוק חשמלי לרכיבים האלו ואף עולה לכדי סיכון בטיחותי. עוד נטען, כי יונדאי ביצעה בעבר בארה"ב קריאה חוזרת (ריקול) וקמפיינים בגין פגם זהה בדגמים אלו, ואף הרחיבה אחריות ל-15 שנים, וכך גם פעלו יצרנים אחרים כאשר הייתה להם בעיה דומה.

יונדאי וכלמוביל טענו, כי סליל כרית האוויר הוא מעין כבל חשמלי המתפתל ומשתחרר בחזרה עם כל סיבוב של ההגה, ומעצם טבעו וייעודו הוא נתון לבלאי. עוד טענו, כי בלאי זה אינו "פגם בייצור" אלא תהליך טבעי ובלתי נמנע.

לתגובתן של יונדאי וכלמוביל צורפה חוות דעת של מהנדס מומחה, שלפיה התבלות הסליל לאחר שנים של שימוש אינה ייחודית לרכביה של יונדאי, וכי הסליל מתבלה ברכבים של כל יצרני הרכב האחרים, אשר משתמשים בסלילים של כל מיני ספקים.

בהתאם להמלצת בית המשפט הסכימו הצדדים לפנות להליך גישור, שבעקבותיו הגיעו להסכם אשר נועד לסיים את ההליך בפשרה בלי שמי מהצדדים יודה בטענות משנהו ו\או בחבות כלשהי.

הרכבים הרלוונטיים להסכם הפשרה הם יונדאי סנטה פה (CM) מתאריכי ייצור ינואר 2006 עד מרס 2008, דגם I35 (MD) מתאריכי ייצור פברואר 2011 עד אוקטובר 2013, וולוסטר (FS) מתאריכי ייצור מרס 2011 עד מאי 2014, וכן I20 (PB) מתאריכי ייצור פברואר 2009 עד יוני 2014.

בהסכם הפשרה נקבע, כי יונדאי וכלמוביל יפצו את בעלי הרכבים האלו בסכום כולל של 4.124 מיליון ש"ח. לצורך חישוב הפיצוי הוסכם, כי יש להביא בחשבון החלפות\מכירות סלילים שנעשו 7 שנים קודם להגשת בקשת האישור שהוגשה בחודש ינואר 2022 ועד שנת 2024. על החלפות\מכירות קודמות חלה התיישנות דיונית. לאחר נטרול החלפה\מכירות שחלה עליהן התיישנות דיוניות, נותרו 24,996 החלפות\מכירות בתשלום.

בהסכם הפשרה נקבע, כי הפיצוי לחברי הקבוצה ששילמו בגין החלפת סליל יינתן באמצעות שובר על סך 165 ש"ח לרכישת חלפים מקוריים לרכב, בכלל זה שמנים. השובר ניתן למימוש בכל אחד מהמוסכים המורשים של יונדאי וכלמוביל במשך שישה חודשים ממועד משלוח השוברים. בחלוף התקופה הראשונה יפקע השובר ולא יתאפשר להשתמש בו.

אם יימצא כי סכום השוברים נמוך מ-4.12 מיליון ש"ח, ההפרש יחולק באמצעות הנחה\זיכוי של 165 ש"ח לכל אחד מחברי הקבוצה הראשונים שייכנסו למוסכים המורשים, וזאת לשם רכישת חלפים מקוריים לרכב, עד לחלוקת מלוא היתרה הנוספת.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן