מגה דו
חדשות
אופנועי כביש
לעמוד קודם

אופנוע ימאהה בגרסה עם שלושה גלגלים

14/11/2022
זמן קריאה: 0.5 דק'

חברת ימאהה (Yamaha) הודיעה על מספר שדרוגים שיעבור הדגם שלה ניקן GT (Niken GT) בשנה החדשה, ובראשם מנוע חדש ועוצמתי בנפח 890 סמ"ק. המנוע עם שלושה צילינדרים יושב בתוך שלדה שעוצבה מחדש ומעלה את היכולת של האופנוע ב-5% לעומת המנוע הקודם. הוא מבוסס על מנועים שמותקנים בדגמי טרייסר 9 (Tracer 9) ו-MT09. המנוע כולל גם מערכת פליטה מחודשת, שלטענת החברה מקנה לכלי הרכב יותר קלירנס (מרחק) מהקרקע.

שיפורים טכניים נוספים הם קלאץ' משודרג ומנגנון של ספק הכוח שעובד לפי עקרון "טוס-על-חוט". כוח מסופק למנוע דרך מערכת ממוחשבת ולא דרך כבלים שמחברים את המנוע למערכות אחרות של כלי הרכב. בלמי הזעזועים עשויים מאלומיניום שמחליף את גרסת הפלדה הקודמת. החברה טוענת שהדבר חוסך יותר מ-200 גרם ממשקל האופנוע.

גם החבילה האלקטרונית שודרגה כדי להתאים למנוע העוצמתי החדש, כולל מצבי הרכיבה וכלי עזר לשליטה בכוח הגרירה. בימאהה דאגו גם לנוחות הרוכב, עם מושב חדש ומסך מגע עם כל האופציות החיוניות המתקדמות.

מחיר לדגם החדש עדיין לא פורסם, ופרטים נוספים צפויים להגיע לא לפני חודש דצמבר.

 


מקור: www.motorcyclenews.com

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן