מגה דו
חדשות
אופנועי כביש
לעמוד קודם

ל-BSA אופנוע חדש במראה רטרו

03/12/2024
זמן קריאה: 1 דק'

חברת האופנועים BSA השיקה גרסה לייצור של אופנוע הכביש B65. האופנוע הושק בתערוכת האופנועים הבינלאומית שהתקיימה בבירמינגהאם. פרויקט ראשוני של האופנוע הושק באותה התערוכה שנתיים קודם לכן, למרות שבשלב הזה לדגם אפילו לא היה שם. תוך שנתיים פיתחה BSA את הפרויקט הראשוני, אך נראה שהתוצאה הסופית לא השתנתה הרבה.

B65 הוא הדגם השני החדש של BSA לאחר שחברת אופנועים חזרה לחיים בחסות התאגיד מהינדרה (Mahindra). הדגם הראשון היה אופנוע BSA Gold Star 650 שהושק לפני כשלוש שנים.

מבחינה ויזואלית, B65 זהה למדי לדגם המקורי, שרובו מבוסס על אותו Gold Star שהיה הדגם הראשון של החברה בגלגולה החדש. בגוף האופנוע פנלים מברזל, מעוטרים במספר 65 כמחווה לשם הדגם. חלקי ברזל בולטים ואבזור מדויק מבדילים את האופנוע החדש מהאופנוע הגדול יותר של החברה, הנחשב אלגנטי יותר. את מערכת התאורה של האופנוע מייצרת החברה הבת של BSA, יזדי (Yezdi).

האופנוע מתוכנן להיות היריב העיקרי של דגם הכביש החדש של רויאל אנפילד (Royal Enfield Bear 650). יש לו מראה קלסי ומנוע 652 סמ"ק (אותו רכיב טכני שנמצא בגולד סטאר הגדול). המספרים הטכניים הרשמיים לא התפרסמו עדיין. לפי ההשערות, מדובר על 45 כ"ס ומומנט מרבי של 55 ניוטון-מטרים. לאופנוע גלגלים גדולים: 19 אינץ' מלפנים ו-17 אינץ' מאחור.

כלי תקשורת מקצועיים טוענים, כי ההצלחה של הדגם החדש של BSA תהיה תלויה במחיר ובזמינות שלו. בדרך כלל, ל-BSA דגמי אופנועים בעלי עיצוב ומבנה קלסיים הדומים לאלו של רויאל אנפילד, אך מחיריהם קצת יותר ידידותיים.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן