מגה מזון
חדשות
חדשות מקומיות
לעמוד קודם

אות יקירת התקשורת החקלאית לדפנה כהן נוריאל

22/06/2026
זמן קריאה: 1 דק'

ועידת ישראל לחקלאות ה־17, המתקיימת בירושלים בתאריכים 1-3 ביוני, בחרה להעניק לדפנה כהן נוריאל, מנהלת אגף דוברות, תקשורת והסברה של תנועת המושבים, המשמשת גם כדוברת התאחדות חקלאי ישראל וארגון מגדלי העופות, את אות "יקירת התקשורת החקלאית".

דפנה היא הרבה יותר מדוברת. במשך שנים היא משמשת קול מרכזי, מקצועי ונחוש למען החקלאים והחקלאות הישראלית, ופועלת ללא לאות כדי להביא את סיפורם של החקלאים אל מרכז השיח הציבורי והתקשורתי. בין המאבקים הרבים שהובילה בזירה התקשורתית: המאבק נגד רפורמת החלב, מאבק החקלאים נגד רפורמת פורר, מאבק למען מגדלי העופות ובכלל זה מאבקי הלולנים ומאבק נגד יבוא עוף מברזיל, וכל המאבקים החקלאיים הרבים שנועדו לאורך השנים להגן על החקלאות המקומית, על הביטחון התזונתי של ישראל ועל פרנסתם של החקלאים.

במקצועיות, במסירות ובנחישות, דפנה מצליחה פעם אחר פעם להציב את החקלאות על סדר היום הציבורי ולהשמיע את קולם של האנשים שעובדים יום־יום בשדות, במטעים, ברפתות ובלולים למען כולנו. גם לאורך המלחמה היא מתייצבת בשביל החקלאים ושותפה לספר את סיפורם על קו האש ואת האתגרים הרבים שאיתם הם מתמודדים.

דפנה כהן נוריאל משמשת דוברת ומנהלת אגף דוברות, תקשורת והסברה כ־26 שנה. היא הייתה דוברת ההסתדרות הכללית, דוברת עיריית בית שמש, דוברת פוליטית של ראש עיריית אשדוד, דוברת מאבק הסטודנטים הגדול במדינה נגד ועדת שוחט ועוד.

אות "יקירת התקשורת החקלאית" הוא הכרה ראויה בפעילות רבת השנים שלה, בתרומתה החשובה לענף ובמחויבותה הבלתי מתפשרת לחקלאי ישראל.

 

 

צילום: יח"צ

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן