מגה מזון
חדשות
חדשות מקומיות
לעמוד קודם

ביו דבש עברה לפארק המדע ברחובות

22/11/2021
זמן קריאה: 1 דק'

חברת הפוד-טק הישראלית ביו דבש, שמפתחת דבש מתורבת - דבש ללא דבורים, השלימה את מעבר החברה למשרדיה החדשים בפארק המדע ברחובות. המעבר לקומפלקס חדשני וגדול נבע מהצורך של החברה להגדיל את מצבת כוח האדם שלה, הן ברמת המטה והן ברמת צוות המחקר והפיתוח, שכעת עשוי לאפשר לחברה לגייס עובדים נוספים. לרשותה מרחב גדול יותר מבעבר לשם פיתוחיה הטכנולוגיים והמדעיים. מעבדת החברה הורחבה באופן שמאפשר מעבר לייצור כמויות גדולות של דבש מתורבת כחלק מגמלון תהליכים ומעבר מפיתוח לייצור.

בד בבד התקשרה ביו דבש בהסכם למתן שירותים עם לידור מורן, השף הראשי של נסטלה ישראל ונסטלה קבוצת חדשנות. מורן צפוי להתמנות לשף הראשי של ביו דבש, והוא צפוי לייעץ לחברה בתהליכי המסחור של מוצרים והטמעת הדבש המתורבת כחומר גלם בתעשיות מזון למיניהן. למורן יותר מ-20 שנות ניסיון בתחום הקולינריה, שבמהלכן שימש שף ראשי במסעדות והשתתף בקורסים והכשרות אשר גיוונו את כישוריו.

למורן ניסיון בפיתוח מוצרים, הקמה וניהול של תוכניות הכשרה, מתן פתרונות קולינריים חדשניים וייעוץ לגופים כגון גוגל, פייסבוק, קבוצת מלונות דן וקבוצת ישרוטל. ביו דבש מעריכה שההתקשרות עם מורן תסייע רבות במאמציה לפיתוח דבש מתורבת, הזהה לדבש הקיים בטבע ברמה המולקולרית ובטעם.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן