בר מגורים שותפה אסטרטגית של קבוצת בראל
קבוצת בראל א.ב יזמות ובנייה מודיעה על שותפות אסטרטגית עם משפחת בר, רינה וז'ק בר, בעלי השליטה בטמפו משקאות. בר יחזיק 30% ממניות הקבוצה, בעסקה לפי שווי של יותר מ-300 מיליון ש"ח, עם אופציה להגדיל את האחזקה עד 50%.
כניסתו של בר היא אבן דרך ממשית בפעילות הקבוצה, בחיזוק מבנה ההון, בשיפור מבנה החוב ובהיערכות לגידול בפעילותה היזמית והקבלנית של הקבוצה תוך חיבור עם שותף עתיר ניסיון ויכולות.
אריאל בבלי, מייסד ומנכ"ל של קבוצת בראל: "אנו גאים בשותפות החדשה עם ז'ק בר ורואים בה הבעת אמון ממשית בעשייה שלנו לאורך השנים. השותפות תאפשר לקבוצת בראל להרחיב את פעילותה ולממש את החזון - להמשיך לבנות בארץ באחריות, ביושרה ובשאיפה למצוינות, תוך השאת ערך ללקוחות החברה, השותפים לדרך, ולעובדים בקבוצה."
ממשפחת בר נמסר: "אנו שמחים על השותפות החדשה עם קבוצת בראל. לאחר בחינה של הצעות רבות בנושא נדלן למגורים הגענו למסקנה, כי קבוצת בראל והעומד בראשה, אריאל בבלי, היא איכותית, ייחודית, ערכית ובעלת רמות ביצוע מעולות בתחומה. אנו מאמינים שבכוחות משותפים נגיע להעצמת הייזום והבנייה של הקבוצה."
קבוצת בראל הוקמה בשנת 2003 על ידי אריאל בבלי ועוסקת ביזום, בניהול ובביצוע של פרויקטי נדל"ן למגורים, מגדלים, התחדשות עירונית, מכרזי רמ"י, מסחר ומשרדים. הקבוצה פועלת גם כקבלן מבצע בעבור גופים מובילים כגון אפריקה ישראל, שיכון ובינוי וקנדה ישראל.
את העסקה ליוו עורכי הדין דורון סגל, אמיר צפריר ויובל דובב ממשרד גולדפרב, ואת ז'ק בר ליוו עורכי הדין אודי עפרון, הילה רוזן גליקשטיין ושירלי שניידר ממשרד פירון.
אריאל בבלי וזק בר