מגה מזון
חדשות
חדשות מקומיות
לעמוד קודם

הושקה רשת הקצביות שירת הבשר

05/03/2023
זמן קריאה: 1 דק'

קבוצת צמח שאן הכריזה על השקת הסניף הראשון של רשת הקצביות שירת הבשר. שירת הבשר היא מסעדה ותיקה מעמק הירדן שהוקמה על ידי אלעד קורנפיין. רכישתה על ידי הקבוצה הושלמה לאחרונה, והיא תיפתח כרשת קצביות מעדניות כשרות ברחבי הארץ.

הסניף הראשון הושק במתחם מול כנרת בצמח. ברשת מוצרי עוף טרי איכותיים ממוצרי עוף טוב - עוף ללא אנטיביוטיקה, היחיד שנושא את תו תקן סימון ירוק, מוצרי קצבייה טריים מבשר גלילי, כריכי בשר מעושן עסיסיים, עוף רוטיסרי ונתחים משובחים מעושנים.

בקבוצת צמח שאן השקיעו במיוחד בחוויית קנייה שמשלבת מעדנייה, שבה אפשר לאכול ממוצרי החנות, וקצבייה מתמחה, שאותה צפויה הרשת החדשה להביא לצפון ולרחבי הארץ.

רשת שירת הבשר החלה את דרכה כמסעדת קונספט על גדות הכנרת, וייצבה את מעמדה כגן עדן לקרניבורים. המסעדה צברה מוניטין ששם אותה בשורה אחת עם מסעדות מוכרות ממרכז הארץ, והיא נהפכה למוקד עלייה לרגל לאניני טעם. מקימי המסעדה החליטו עם קבוצת צמח שאן להביא את הבשורה הטעימה מהצפון לכל מדינת ישראל. באמצעות החיבור לקבוצת צמח שאן, תיהפך שירת הבשר לרשת קצביות ומעדניות בפריסה ארצית.

"החיבור לצמח שאן משתלב בטבעיות בתהליך ההתרחבות של שירת הבשר", אומר עומר לביא, מנכ"ל קבוצת צמח שאן, "מאחר שקבוצת צמח שאן היא אינטגרציה מלאה ומובילה בתחומה בישראל, המקיימת הבטחה של farm to table אמיתי - אחראים לכל שרשרת הערך, מהגידול עד לצלחת. פתיחת הקצבייה-מעדנייה היא נדבך נוסף בהבטחה לצרכן להביא מוצרים איכותיים, טעימים וטריים בשיטת גידול עוף ללא אנטיביוטיקה. שילוב תהליכים המבטיחים עקביות של איכות וטריות, הופכים את הקבוצה לשותפה טבעית ומדויקת להקמת הרשת."

קבוצת צמח שאן היא מיזוג של שתי קבוצות ותיקות ובולטות בתחומן: צמח תערובות - מפעל מזון לבעלי חיים מהגדולים והוותיקים בישראל, הוקם לפני יותר מחמישים שנה; עוף טוב - מהיצרניות המובילות בישראל של מוצרי מזון איכותיים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה.

 

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן